μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Μια ερώτηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Νοεμβρίου 2007, 20:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μια ερώτηση

πρώτα επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με Δεν ξέρω τίποτα για τους υπολογιστές .. πραγματικά με το ζήτημα
Έχω διπλές οθόνες κάπνισμα μέχρι και τα δύο είναι ανοιχτά μόνο δείχνει μόνο ένα γύρο πίσω μου και τίποτα άλλο δεν IDK και τι πρέπει να κάνει ή πώς να τους έργο ... προκαλέσει ο λόγος που θέλω να είναι για να παίξει κατά της απεργίας και σε μία πηγή μου έχουν συνομιλίες σχετικά με το άλλο γι 'αυτό δεν πρέπει να ελαχιστοποιηθεί ή κάτι τέτοιο .. έχω vista αν ναι ... τα θέματα που μπορεί κανείς να με βοηθήσει;
Old 5 Νοεμβρίου 2007, 01:11
Ομάδα Δωρητών

Default Μια ερώτηση

το άλλο παρακολουθεί μόνο δείχνει το ιστορικό διότι είναι μια προέκταση των άλλων σας παρακολουθεί. μπορείτε να βάλετε το chat από την άλλη, σύροντας παρακολουθεί από την πρώτη σας παρακολουθεί το δεύτερο σε μία. αντεπίθεση στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε κατάσταση λειτουργίας (εφόσον υπάρχει), ώστε εσείς dont πρέπει να ελαχιστοποιούν τον τύπο κάτι στο chat applictaion.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ερώτηση σχετικά με το Far Cry 2 hitman0042 PC & Console Gaming 12 14 Δεκ. 2008 21:20
Ερώτηση Ram P5200 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 8 26 Νοε 2008 11:59
Απλά μια ερώτηση (Σχετικά με τον υπολογιστή μου) PC WhizzKid Γενική Συζήτηση Hardware 9 6 Δεκ 2007 15:08
Ένα άλλο ερώτημα RAM! sturo Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 10 Οκτ 2007 09:58
Ερώτηση παρακαλώ βοηθήσει> _ < Ria Γενική Συζήτηση Hardware 3 10 Απρ 2007 12:58
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.