![]() |
|
| |||
| |||
| πρώτα επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με Δεν ξέρω τίποτα για τους υπολογιστές .. πραγματικά με το ζήτημα Έχω διπλές οθόνες κάπνισμα μέχρι και τα δύο είναι ανοιχτά μόνο δείχνει μόνο ένα γύρο πίσω μου και τίποτα άλλο δεν IDK και τι πρέπει να κάνει ή πώς να τους έργο ... προκαλέσει ο λόγος που θέλω να είναι για να παίξει κατά της απεργίας και σε μία πηγή μου έχουν συνομιλίες σχετικά με το άλλο γι 'αυτό δεν πρέπει να ελαχιστοποιηθεί ή κάτι τέτοιο .. έχω vista αν ναι ... τα θέματα που μπορεί κανείς να με βοηθήσει; |
|
| |||
| |||
| το άλλο παρακολουθεί μόνο δείχνει το ιστορικό διότι είναι μια προέκταση των άλλων σας παρακολουθεί. μπορείτε να βάλετε το chat από την άλλη, σύροντας παρακολουθεί από την πρώτη σας παρακολουθεί το δεύτερο σε μία. αντεπίθεση στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε κατάσταση λειτουργίας (εφόσον υπάρχει), ώστε εσείς dont πρέπει να ελαχιστοποιούν τον τύπο κάτι στο chat applictaion. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερώτηση σχετικά με το Far Cry 2 | hitman0042 | PC & Console Gaming | 12 | 14 Δεκ. 2008 21:20 |
| Ερώτηση Ram | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 26 Νοε 2008 11:59 |
| Απλά μια ερώτηση (Σχετικά με τον υπολογιστή μου) | PC WhizzKid | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 6 Δεκ 2007 15:08 |
| Ένα άλλο ερώτημα RAM! | sturo | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 10 Οκτ 2007 09:58 |
| Ερώτηση παρακαλώ βοηθήσει> _ < | Ria | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 10 Απρ 2007 12:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |