manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

A pitanje

Reply

Thread Tools
Old 4. studenog 2007, 20:46
Novi član grupe

prvi Pocnimo s znam ništa o računalima zaista .. sad na pitanje
Imam dual monitori upecan i kako se prikazuju samo jedan samo pokazuje mojih leđa okrugla i ništa drugo i idk što učiniti ili kako to da ih raditi ... uzrokovati razloga želim ih je igrati counter štrajk na jednom izvoru i imati moje razgovore na drugu tako da ne moram da minimizira ili nešto slično .. i ja imati vidik stvarima ... ako se to tako može bilo tko pomoć mene?
Old 5. studenog 2007, 01:11
Donatorska Grupa

ostale prate samo pokazuje vaše pozadine jer je proširenje Vaših drugih monitor. možete staviti chat na drugoj monitora tako da ga povučete iz svoje prve monitor u drugu. onda stavi counterstrike u windowed modu (ako ima jedan), tako da ne moram da minimaliziralo tip nesto u chatu applictaion.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.