kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

A kérdés

Reply

Téma eszközök
Old November 4, 2007, 20:46
Új tag Csoport

Default A kérdés

első Hadd kezdjem meg semmit sem tudok igazán körülbelül számítógépek .. most az a kérdés
Én kettős monitor Bekapcsoltattam, és a két futó csak éppen azt mutatja, hátamon, kerek, és semmi mást, és IDK mi a teendő, vagy hogyan lehetne őket munka ... mert az okból akarom őket a play counter strike forrása egy és az én csevegőfelületen másrészt így nem kell minimalizálni, vagy ilyesmi .. nekem is van kilátás, ha az számít ... tehát tud akárki segítsen nekem?
Old November 5, 2007, 01:11
Donor Group

Default A kérdés

A másik monitor csak azt mutatja meg a háttérben, mert ez egy meghosszabbításról az a másik monitor. akkor tedd a chat a másik monitort húzza ki a monitor az első a második. counterstrike majd fel az ablakos mód (ha van egy), így ne is minimálisra típusmegfelelőségi valamit a chat applictaion.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.