mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Klausimas

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 4, 2007, 20:46
Naujas Narys

Default Klausimas

pirmiausia leiskite man pradėti nuo kurių aš žinau tikrai nieko apie kompiuterius .. dabar klausimas
Turiu dviejų monitorių užsikabinęs ir abu veikia tik vienas tik rodo mano nugaros, šlaunų ir nieko daugiau ir fajnie, ką daryti ir kaip jas dirbti ... sukelti priežasties aš noriu jiems už tai, kad žaisti counter strike source ant vienos ir turiu savo pokalbius dėl kitų, kad aš neturiu, siekiant sumažinti ar kažką panašaus, kad .. Aš taip pat turiu Vista, jei taip, kad klausimus ... Can anyone help me?
Old Lapkritis 5, 2007, 01:11
Donorų grupės

Default Klausimas

kitas monitorius rodo tik fono, nes jis iš jūsų monitorius Extention. galite įdėti Pokalbiai apie kitų stebėti vilkdami jį iš savo pirmojo monitoriaus į kitą. Tada įdėkite Counterstrike in windowed mode (jeigu jis vienas), todėl jums nereikės sumažinti tipo kažkas į pokalbį applictaion.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klausimas apie Far Cry 2 hitman0042 PC & konsolės Žaidimai 12 14 gruodis 2008 21:20
Ram Klausimas P5200 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 8 Lapkritis 26, 2008 11:59
Tiesiog klausimas (Apie Mano PC) PC WhizzKid General Hardware Chat 9 6 gruodis 2007 15:08
Kitas RAM klausimą! sturo CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 10 spalis 2007 09:58
Klausimas Please help> _ < Ria General Hardware Chat 3 Balandis 10, 2007 12:58
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.