мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

А питање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2007, 20:46
Нови члан групе

Default А питање

први Почнимо са знам ништа о рачунарима заиста .. сад на питање
Имам дуал монитори упецан и како се приказују само један само показује мојих леђа округла и ништа друго и идк шта учинити или како то да их радити ... узроковати разлога желим их је играти цоунтер штрајк на једном извору и имати моје разговоре на другу тако да не морам да минимизира или нешто слично .. и ја имати видик стварима ... ако се то тако може било ко помоћ мене?
Old 5. Мар 2007, 01:11
Донаторска Група

Default А питање

остале прате само показује ваше позадине јер је проширење Ваших других монитор. можете ставити цхат на другој монитора тако да га преву из своје прве монитор у другу. онда стави цоунтерстрике у уиндоуед моду (ако има један), тако да не морам да минимализирало тип несто у цхату апплицтаион.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Питање о Фар Цры 2 хитман0042 ПЦ & конзоле Игре 12 14 децембар 2008 21:20
Рам Питање П5200 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 8 26 новембар 2008 11:59
Само је питање (о мој ПЦ) ПЦ УхиззКид Генерал Хардуаре Цхат 9 6 децембар 2007 15:08
Други РАМ питање! стуро ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 10 октобар 2007 09:58
Питање угодити помоћ> _ < Ријас Генерал Хардуаре Цхат 3 10 април 2007 12:58
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц