![]() |
|
| |||
| |||
| први Почнимо са знам ништа о рачунарима заиста .. сад на питање Имам дуал монитори упецан и како се приказују само један само показује мојих леђа округла и ништа друго и идк шта учинити или како то да их радити ... узроковати разлога желим их је играти цоунтер штрајк на једном извору и имати моје разговоре на другу тако да не морам да минимизира или нешто слично .. и ја имати видик стварима ... ако се то тако може било ко помоћ мене? |
|
| |||
| |||
| остале прате само показује ваше позадине јер је проширење Ваших других монитор. можете ставити цхат на другој монитора тако да га преву из своје прве монитор у другу. онда стави цоунтерстрике у уиндоуед моду (ако има један), тако да не морам да минимализирало тип несто у цхату апплицтаион. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Питање о Фар Цры 2 | хитман0042 | ПЦ & конзоле Игре | 12 | 14 децембар 2008 21:20 |
| Рам Питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 26 новембар 2008 11:59 |
| Само је питање (о мој ПЦ) | ПЦ УхиззКид | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 6 децембар 2007 15:08 |
| Други РАМ питање! | стуро | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 10 октобар 2007 09:58 |
| Питање угодити помоћ> _ < | Ријас | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |