менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 листопада 2007, 20:46
Нові члени групи

Default Питання

Перш за все, дозвольте мені розпочати з Я дійсно нічого не знаю про комп'ютери .. тепер до питання
Маю двох моніторів підключені, і обидва працюють одні тільки показує спину круглої, і більше нічого й ИДК, що робити чи як змусити їх працювати ... причина чому я хочу їх за це грати боротьбі джерело страйку на одній і мають свої чати на інші, тому я не повинен звести до мінімуму або що-небудь подібне .. У мене також є перспектива, якщо це має ... Так що будь-хто може мені допомогти?
Old 5 листопада 2007, 01:11
Донор групи

Default Питання

інші моніторі показує лише фон, тому що це продовження Вашого інший монітор. ви можете поставити чат на іншому моніторі, перетягнути його з вашого першого монітора на другому. Потім наносять у віконному режимі (якщо такий є), тому вам не доведеться мінімізувати ввести щось в applictaion чату.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Питання про Far Cry 2 hitman0042 PC & консоль Gaming 12 14 грудня 2008 21:20
Рам питання P5200 Процесори, материнські плати RAM & 8 26 листопада 2008 11:59
Просто питання (About My PC) PC Whizzkid Генеральний обладнання чат 9 6 грудня 2007 15:08
Інші ОЗУ питання! sturo Процесори, материнські плати RAM & 2 10 жовтня 2007 09:58
Питання Прохання допомогти> _ < Ria Генеральний обладнання чат 3 10 квітня 2007 12:58
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.