![]() |
|
| |||
| |||
| Перш за все, дозвольте мені розпочати з Я дійсно нічого не знаю про комп'ютери .. тепер до питання Маю двох моніторів підключені, і обидва працюють одні тільки показує спину круглої, і більше нічого й ИДК, що робити чи як змусити їх працювати ... причина чому я хочу їх за це грати боротьбі джерело страйку на одній і мають свої чати на інші, тому я не повинен звести до мінімуму або що-небудь подібне .. У мене також є перспектива, якщо це має ... Так що будь-хто може мені допомогти? |
|
| |||
| |||
| інші моніторі показує лише фон, тому що це продовження Вашого інший монітор. ви можете поставити чат на іншому моніторі, перетягнути його з вашого першого монітора на другому. Потім наносять у віконному режимі (якщо такий є), тому вам не доведеться мінімізувати ввести щось в applictaion чату. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання про Far Cry 2 | hitman0042 | PC & консоль Gaming | 12 | 14 грудня 2008 21:20 |
| Рам питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 26 листопада 2008 11:59 |
| Просто питання (About My PC) | PC Whizzkid | Генеральний обладнання чат | 9 | 6 грудня 2007 15:08 |
| Інші ОЗУ питання! | sturo | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 10 жовтня 2007 09:58 |
| Питання Прохання допомогти> _ < | Ria | Генеральний обладнання чат | 3 | 10 квітня 2007 12:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |