menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Otázka prosím pomozte> _ <

Reply

Thread Nástroje
Old 5. dubna 2007, 11:16
Ria
Nový člen skupiny

hej mám otázku im probíhající projekt na ten film 'hlavní' a já jsem napsat knihu o tom, jak magnety vliv počítačů a jak mikrovlny ovlivňují CD, protože ve filmu je chlap hodí CD v mikrovlnce a spustí obrovský magnet napříč počítačů tak doesnt dostat cought protože HES počítačového hackera. přesto. Nemám ponětí, co magnety nebo mikrovln udělat pro to, aby takové věci haha. pomoc?
Old 5. dubna 2007, 11:34
Administrátor Skupina

Neviděl jsem film, ale ...

Filmy zahrnující počítačové hackery nejsou obvykle velmi přesné.

Techniky používané v nich více než fikce skutečnosti.

Prostě používat silná slova, a tak se zapůsobit na nepovolaných publikum.

Takže na základě toho svého pravděpodobně ztráta času, jak magnety vliv na počítači, protože jejich účinky se bude no-způsobem spojené s počítači hacking.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. dubna 2007, 21:32
Dárce Skupina

Za prvé, boží film!

Za druhé, Dave to správné. Vaše průměrné domácnosti magnet (lednice, reproduktoru atd.), bude více než pravděpodobné, to není irrepairable poškození dat na hdd.

Zatřetí, pokud jde o uvedení disku v mikrovlnné troubě. Hliníkové vrstvy na CD je velmi tenký. V mikrovln z trouby vyvolat velké množství proudu v hliník. To vytvoří dostatek tepla pro odpařování hliník. Ty pak viz elektrické oblouky projít odpařoval hliníku. Během několika sekund jsou cesty leptány celém hliníku a zanechala za sebou jen málo kovové kuličky. Tyto kuličky se zaměří na mikrovlnné energie, a dostat velmi horký. Vzhledem k tomu, že mikrovlny jsou soustředěny do těchto kuličky, které nakonec dissapate a nakonec viděli jen několik světlých skvrn vyvěrání hodně kouře.

Jak to mám vědět?

Jen jsem to udělal: D

(Jsem rád, že jsem neprodal moji makro objektivu).

Mikrovlnné gramofonu je plný toho, co se zdá být struska teď, paní se mě zabít. Hej, nikdy nechat je třeba říci i to není můj nejlepší na pomoc:)

Jo, a vlastně odpověď na vaši otázku, ano, na cd je buggered takže myslím, že film byl správně na to.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 10. dubna 2007, 12:58
Administrátor Skupina

Vidím to, co říká vaše.

Myslím magnetem by také ovlivnit PC na tom zle, magnetem by určitě vymazání dat z pevného / floppy disku.

Nebyl jsem přesně říkal metod nefunguje, jen jsou nereálné, což znamená, postavila je na vážné 'projekt' nebo 'papír' je asi špatný nápad.

Výzkum správné metody by bylo lepší úhel, takže filmy z ní úplně.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.