![]() |
|
|
|||
|
|||
|
γειά έχω μια ερώτηση που im ένα σχέδιο σχετικά με αυτή την ταινία «ο πυρήνας» και έχω να γράψω ένα έγγραφο σχετικά με μαγνήτες επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι υπολογιστές και το πώς επηρεάζουν τα μικροκύματα cds γιατί στην ταινία ο τύπος πετάει cds σε μικροκύματα και θα διαρκέσει τεράστιοι μαγνήτες σε όλη την υπολογιστές έτσι doesn't get cought επειδή HES έναν υπολογιστή hacker. έτσι κι αλλιώς. Δεν έχω ιδέα τι μαγνήτες μικροκύματα ή να κάνετε πράγματα όπως ότι haha. βοήθεια;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν έχω δει την ταινία, αλλά ...
Ταινίες που αφορούν υπολογιστή χάκερς συνήθως δεν είναι πολύ ακριβή. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε αυτές αποτελούν περισσότερο από το γεγονός φαντασίας. Απλώς χρησιμοποιούν μεγάλα λόγια και υλικό για να εντυπωσιάσει το ανεκπαίδευτο κοινό. Έτσι, στη βάση αυτή τη μάλλον χάσιμο χρόνου διερεύνησης μαγνήτες επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι υπολογιστές, επειδή οι επιπτώσεις τους θα είναι μη τρόπο συνδέονται με την ηλεκτρονική πειρατεία. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Πρώτον, η ταινία awesome!
Δεύτερον, Dave σωστό. Το μέσο νοικοκυριό μαγνήτη (ψυγείο, ηχείων, κλπ.) περισσότερο από πιθανό ότι δεν κάνει ζημιά στο irrepairable στοιχεία σε hdd. Τρίτον, σχετικά με τη θέση ενός δίσκου σε έναν φούρνο μικροκυμάτων. Το στρώμα αλουμινίου σε cd είναι πολύ λεπτή. Η από το φούρνο μικροκυμάτων προκαλέσει ένα μεγάλο μέρος των σημερινών στο αλουμίνιο. Το γεγονός αυτό δημιουργεί αρκετή θερμότητα για την εξάτμιση του αλουμινίου. Μπορείτε να δείτε ηλεκτρικά τόξα εξατμισμένου περάσει μέσα από το αλουμίνιο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, υπάρχουν μονοπάτια χαραχθεί σε όλο το αλουμίνιο, αφήνοντας πίσω τους ελάχιστα μεταλλικά blobs. Οι blobs μικροκυμάτων θα εστιάσει την ενέργεια, και να αποκτήσετε πολύ ζεστό. Δεδομένου ότι η μικροκύματα είναι συγκεντρωμένα μέσα σε αυτούς τους blobs τελικά dissapate και τελικά βλέπουμε μόνο μερικά θετικά σημεία spewing πολύ καπνό. Πώς μπορώ να ξέρω; Μόλις το έκανα αυτό: D (Χαίρομαι που δεν πωλούν μου μακρο φακό). Τα μικροκύματα πλάκα είναι γεμάτη από αυτό που φαίνεται να είναι σκουριές τώρα, η κυρία θα με σκοτώσει. Γεια σου, ποτέ δεν θα αφήσουμε να το πούμε, δεν μου κάνει την καλύτερη δυνατή βοήθεια:) Ω, και πράγματι να απαντήσω στην ερώτησή σας, Ναι, το cd είναι τόσο buggered Μάλλον η ταινία ήταν σωστό σε αυτό το σημείο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα δείτε τι σας λέει.
Μάλλον ένας μαγνήτης θα επηρεάσει έναν υπολογιστή σε κακή κατάσταση, θα ήταν σίγουρα ένας μαγνήτης να διαγράψει τα δεδομένα από τον σκληρό / μονάδα δισκέτας. Δεν ήμουν ακριβώς λένε οι μέθοδοι που δεν λειτούργησε, απλά είναι ρεαλιστικό, κάτι που σημαίνει στηρίζοντας τους σε ένα σοβαρό «σχέδιο» ή «χαρτί» είναι μάλλον κακή ιδέα. Έρευνα ορθή μεθόδων θα ήταν μια καλύτερη οπτική γωνία, αφήνοντας ταινίες από τελείως. |