manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Pitanje ugoditi pomoć> _ <

Reply

Thread Tools
Old 5. travanj 2007, 11:16
Novi član grupe

Default Pitanje ugoditi pomoć> _ <

ej imam pitanje im ide na taj projekt filma 'jezgru' i sam napisati knjigu o tome kako magneti i kako utječu na računalima mikrotalasi utjecati na CD-ovima, jer u filmu Gvido baca CD-u mikrovalnu i ogromni magneti prometuje preko računala, pa se on get cought jer hes računalni haker. svejedno. Imam nijedan ideja što mikrotalasi magneti ili učiniti da stvari kao što haha. help?
Old 5. travanj 2007, 11:34
Administrator Group

Nisam vidio film, ali ...

Filmovi koje uključuju računalo Hackers obično nije dobro.

Tehnika se koristi u njih više fikcija nego činjenica.

Oni su jednostavno korištenje velikih riječi i stvari na impresionirati na neobučen publike.

Tako da na osnovu svojih vjerojatno otpada vremena istrašuju magnete kako utjecati na računalima, jer su efekti od njih su idući u biti ne-način vezane uz računalnu cjepkanje.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. travanj 2007, 21:32
Donatorska Grupa

Prvo, film Awesome!

Drugo, Dave Korektnoj. Prosječnog domaćinstva magnetom (frižider, zvučnik, itd.) vjerojatno će se više nego ne učiniti irrepairable oštećenje podataka na hdd.

Treće, u vezi sa stavljanjem diska u mikrovalnu. U sloju aluminija na CD-u je vrlo tanka. The mikrotalasi iz pećnice pobuđivati veliku količinu tekuće u alu. Ovo stvara dovoljno topline za isparavati se aluminija. Vi onda vidite električne ARCS kroz vaporized aluminija. U roku od nekoliko sekundi postoje staze urezan diljem aluminija, ostavljajući iza sebe mali metalik blobs. Ove će se fokusirati na blobs mikrovalna energija, i dobiti vrlo vruće. Kao mikrotalasi koncentrirano unutar tih blobs oni i vi konačno dissapate zavrssiti viđenje samo nekoliko svijetle točke ubrizgavanje puno dima.

Kako znam?

Samo sam to: D

(Glad nisam prodati moje makro leću).

The mikrovalna okretnica je puna onoga što čini se da šljaka sada, gđo će ubiti mene. Hej, neka se nikada nije rekao Ja ne moja najbolja da pomogne:)

Oh, i zapravo odgovor na svoje pitanje, yup, CD-u je buggered pa sam pogodite film je ispravan na ovoj.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 10 tra 2007, 12:58
Administrator Group

Vidim što govoriš.

Valjda magnet bi također utječu na računalo na loš način, magnet bi definitivno izbrisati podatke s tvrdog / floppy drive.

Nisam baš rekavši metode nije 'funkcionirati, samo su nerealni, što znači da ih zasniva na ozbiljan "projekt" ili "papir" je vjerojatno loša ideja.

Istraľivanjem odgovarajuće metode će biti bolji ugao, ostavljajući filmovi iz nje uopce.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pitanje o Far Cry 2 hitman0042 PC & konzole Igre 12 14. prosinac 2008 21:20
Ram Pitanje P5200 CPU, Matične ploče i RAM 8 26. studeni 2008 11:59
JA isto tako imati RAM pitanje tomthedrummer1992 CPU, Matične ploče i RAM 4 6. listopad 2008 11:04
Samo je pitanje (o moj PC) PC WhizzKid General Hardware Chat 9 6. prosinac 2007 15:08
Drugi RAM pitanje! sturo CPU, Matične ploče i RAM 2 10. listopad 2007 09:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.