![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Nekem van egy kérdés im megy a projekt azt a filmet a "mag", és azt kell írni egy könyvet a mágnesek milyen hatással vannak számítógépek, és hogyan befolyásolja mikrohullámokat CD-k, mert a film a srác selyemfonó CD a mikro-és fut óriási mágnes az egész számítógépek így doesnt get cought mert hes egy számítógépes hacker. mindenképp. Fogalmam sincs, mit mágnest vagy mikrohullámokat csinálni a dolgokat, mint hogy haha. segít? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem láttam a filmet, de ...
Filmek számítógépi hackerek általában nem túl pontos. A technikákat használják őket, inkább fikció, mint tény. Ezek csak nagy szavak használata, ilyesmi lenyűgözni a gyakorlatlan közönség. Szóval ezen az alapon, hogy valószínűleg a idõpocsékolás vizsgáló hogyan mágnesek számítógépeket érinti, mivel a hatások pedig nem lesz utas kapcsolatos számítógépes hackertevékenység. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Először is, tök jó film! Másodszor, Dave van. Egy átlagos háztartás mágnes (hűtő, hangfal, stb) a több mint valószínű, ne irrepairable károkat az adatokat a hdd. Harmadszor, ami az egy lemezt mikrosütõ. Az alumínium réteg a CD-re nagyon vékony. A mikrohullámú sütő az egyik nagy mennyiségű áramot az alumínium. Ez elég hő párolog az alumínium. Ekkor az elektromos ív megy keresztül elpárologtatott alumínium. Néhány másodpercen belül vannak olyan pályák maratott egész alumínium, ami mögött kis fém blobs. Ezek blobs középpontjában a mikrohullámú energia, és hogy nagyon forró. Mivel a mikrohullámok koncentrálódik ezekben blobs hogy végül dissapate, és végül látva néhány fényes foltok spewing sok füst. Honnan tudjam? Én csak azt tettem: D (Boldog nem értékesítette én makró lencse). A mikrohullámú forgótányér tele van, amit úgy tűnik, hogy a salak most, az asszony meg fog ölni. Hé, soha nem hagyja el azt mondta, ne tedd a legjobb, hogy segítsen:) Ja, és hogy ténylegesen válaszolni a kérdésre, yup, a CD buzi így azt hiszem a film volt, ez a helyes.
|
| |||
| |||
| Látom, mi a mondás. Azt hiszem egy mágnes is érinti a PC-ban egy rossz út, a mágnes lenne törölni adatokat kemény / a floppy meghajtót. Én nem éppen azt a módszer nem működik, csak azok nem reális, ami alapján ezeket a súlyos "projekt" vagy a "papír" valószínűleg egy rossz ötlet. Kutatás megfelelő módszerekkel lenne egy jobb szöget, így filmek ki teljesen. |