![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey Turiu klausimą IM GOING tą filmą "pagrindinius" ir aš turiu parašyti knygą apie tai, kaip magnetai veikia kompiuteriuose, ir kaip mikrobangos veikia CD, nes filmą Guy išmeta CD-ROM mikrobangų ir eina didžiuliai magnetai raktų visoje projektas kompiuteriai todėl jis doesnt get cought nes HES kompiuterių įsilaužėlių. bet kuriuo atveju. Net neįsivaizduoju, ką magnetų ar mikrobangos daryti tokius dalykus kaip kad haha. padėti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš mačiau filmą, bet ...
Filmai dalyvauja kompiuterių įsilaužėliai paprastai nėra labai tikslūs. Technologijas, naudojamas jų yra daugiau fantastikos nei faktas. Jie tiesiog naudokite skambių žodžių ir kita įspūdį nemokytą auditoriją. Taigi šiuo pagrindu jo turbūt laiko tyrimo atliekos, kaip magnetai veikia kompiuteriuose, nes jų poveikis bus ne-būdu yra susiję su kompiuterių įsilaužėlių. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirma, nuostabus filmas! Antra, Dave teisingai. Jūsų vidutinis namų ūkis magnetas (šaldytuvas, garsiakalbis ir tt) bus daugiau nei tikėtina, ne irrepairable žalą dėl HDD duomenis. Trečia, dėl išleisti diską, mikrobangų krosnelė. Aliuminio sluoksniu ant CD yra labai plonas. Nuo krosnies mikrobangos sukelia daug srovė aliuminio. Tai sukuria pakankamai šilumos garuoja aliuminio. Pasirodys elektros lankai pereiti išgarintos aliuminio. Per kelias sekundes, yra išgraviruotas linijų visoje aliuminis, paliekant šiek tiek metalinio BLOB. Šie BLOB dėmesys bus skiriamas mikrobangų energijos, ir gauti labai karšta. Kadangi mikrobangos yra sutelktos šiems BLOB jie galiausiai dissapate ir jūs galų gale pamatysite tik keletą ryškių dėmių spewing dūmų daug. Kaip man žinoti? I just did it: D (Glad I nepardavė savo makro objektyvo). Mikrobangų ratas yra visiškai kas atrodo, kad šlakas dabar ponia yra nužudys mane. Ei, never let ji galima sakyti I don't do my best to help:) Oi, ir iš tikrųjų atsakyti į jūsų klausimą, Yup, CD buggered taip manau filmas buvo teisingas apie šį vieną.
|
| |||
| |||
| Matau tai, ką jūsų sako. Manau magnetu taip pat daro įtaką PC blogas būdas, magneto neabejotinai ištrinti duomenis iš kietojo / floppy drive. Aš ne tiksliai pasakyti metodai neveikia, tik jie yra nerealu, o tai reiškia, pagrįsdama juos rimtai "projektas" ar "popieriaus" tikriausiai yra bloga idėja. Tyrimai tinkamai metodai būtų geresnis kampas, paliekant filmus iš jo visai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klausimas apie Far Cry 2 | hitman0042 | PC & konsolės Žaidimai | 12 | 14 gruodis 2008 21:20 |
| Ram Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 26, 2008 11:59 |
| Aš taip pat turiu klausimą RAM | tomthedrummer1992 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 6 spalis 2008 11:04 |
| Tiesiog klausimas (Apie Mano PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6 gruodis 2007 15:08 |
| Kitas RAM klausimą! | sturo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 10 spalis 2007 09:58 |
| Temos įrankiai | |
| |