![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hej mam pytanie im się, że projekt na film "rdzeń" i muszę napisać na papierze, jak magnesy wpływają na komputerach oraz jak wpływają na mikrofale płyty, ponieważ w filmie facet rzuca płyty w mikrofalowych i biegnie ogromnych magnesów w całej komputerów więc doesnt get cought ponieważ hes komputera haker. i tak. Nie mam pojęcia, co zrobić magnesy lub mikrofalowe do rzeczy tak haha. pomóc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja nie widziałem filmu, ale ...
Filmy z udziałem komputera hakerami, zwykle nie są bardzo dokładne. Techniki stosowane w nich więcej niż fikcja fakt. Oni po prostu używać wielkich słów i rzeczy do niewprawny wrażenie na publiczności. Tak więc na tej podstawie jej prawdopodobnie stratą czasu badają jak magnesy wpływają komputerów, ponieważ ich skutki mają być nie sposób związane z piractwa komputerowego. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po pierwsze, awesome film! Po drugie, Dave's correct. Twoja średnia magnes domowego (lodówka, głośnik, itp.) będzie więcej niż prawdopodobne, to nie irrepairable uszkodzenie danych na HDD. Po trzecie, w odniesieniu do oddawania płyty w mikrofalową. Na warstwę aluminium na cd jest bardzo cienka. W mikrofalowe z pieca wywołać dużą ilością obecnych w aluminium. Stwarza to wystarczająco ciepła do odparowania aluminium. Następnie można zobaczyć elektrycznego łuków przejść przez odparowanych aluminium. W ciągu kilku sekund są ścieżki wyryte w całej aluminium, pozostawiając niewiele metaliczne obiekty BLOB. Te obiekty BLOB skupi mikrofalowa energii i się bardzo gorąca. Ponieważ mikrofale są skoncentrowane w tych obiekty BLOB one ostatecznie dissapate i koniec skoro tylko kilka BLASKI spewing dużo dymu. Skąd mam wiedzieć? I nie tylko to: D (Radosna i nie sprzedać mój obiektyw makro). W mikrofalowa obrotowy jest pełna, co wydaje się być żużel w tej chwili, jest pani mnie zabije. Hej, nigdy nie pozwól jej powiedzieć i nie moje najlepiej pomóc:) Och, i rzeczywiście odpowiedź na Twoje pytanie, tak, CD buggered jest tak Chyba filmu słusznie na ten jeden.
|
| |||
| |||
| Widzę, co mówi. Chyba magnes także wpływać na PC w złej formie, magnes Zdecydowanie usuwanie danych z twardego / dyskietki. I nie było dokładnie mówiąc nie metod pracy, po prostu są one nierealne, co oznacza, opierając je na poważny "projekt" lub "papier" to chyba zły pomysł. Badanie właściwe metody byłoby lepiej kąt, pozostawiając filmów z niego całkowicie. |
![]() |
|
| Zakładki |