![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej mám otázku im prebiehajúci projekt na ten film 'hlavné' a já jsem napísať knihu o tom, ako magnety vplyv počítačov a ako mikrovlny ovplyvňujú CD, pretože vo filme je chlap hodí CD v mikrovlnke a spustí obrovský magnet naprieč počítačov tak doesnt dostať cought pretože HES počítačového hackera. napriek tomu. Nemám potuchy, čo magnety alebo mikrovlnami urobiť pre to, aby takéto veci haha. pomoc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevidel som film, ale ...
Filmy zahŕňajúce počítačové hackermi zvyčajne nie sú veľmi presné. Techniky používané v nich viac ako fikcie skutočnosti. Jednoducho používať silné slová, a tak sa zapôsobiť na nepovolaných publikum. Takže na základe toho svojho pravdepodobne strata času, ako magnety vplyv na počítači, pretože ich účinky sa bude no-spôsobom spojené s počítačmi hacking. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po prvé, boží film! Po druhé, Dave to správne. Vaša priemernej domácnosti magnet (lednice, reproduktora atď), bude viac než pravdepodobné, to nie je irrepairable poškodenia dát na HDD. Po tretie, pokiaľ ide o uvedenie disku v mikrovlnnej rúre. Hliníkové vrstvy na CD je veľmi tenký. V mikrovlnami z rúry vyvolať veľké množstvo prúdu v hliník. To vytvorí dostatok tepla pre odparovanie hliník. Tie potom pozri elektrické oblúky prejsť odpařoval hliníka. Počas niekoľkých sekúnd sú cesty leptaní celom hliníka a zanechala za sebou len málo kovové guľôčky. Tieto guľôčky sa zameria na mikrovlnnej energie, a dostať veľmi horúci. Vzhľadom k tomu, že mikrovlny sú sústredené do týchto guľôčky, ktoré nakoniec dissapate a nakoniec videli len niekoľko svetlých škvŕn vyvěrání veľa dymu. Ako to mám vedieť? Len som to urobil: D (Som rád, že som nepredal moji makro objektívu). Mikrovlnné gramofonu je plný toho, čo sa zdá byť troska teraz, pani sa ma zabiť. Hej, nikdy nechať je potrebné povedať aj to nie je môj najlepší na pomoc:) Jo, a vlastne odpoveď na vašu otázku, áno, na cd je buggered takže myslím, že film bol správne na to.
|
| |||
| |||
| Vidím to, čo hovorí vaše. Myslím magnetom by tiež ovplyvniť PC na tom zle, magnetom by určite vymazanie dát z pevného / floppy disku. Nebol som presne říkal metód nefunguje, len sú nereálne, čo znamená, postavila sa na vážne 'projekt' alebo 'papier' je asi zlý nápad. Výskum správne metódy by bolo lepšie uhol, takže filmy z nej úplne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Otázka o Ďalekom Cry 2 | hitman0042 | PC a herné konzoly | 12 | 14. decembra 2008 21:20 |
| Ram Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 26. novembra 2008 11:59 |
| Tiež som mať RAM otázku | tomthedrummer1992 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 6. októbra 2008 11:04 |
| Len otázka (O My PC) | PC WhizzKid | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 6. December 2007 15:08 |
| Ďalším RAM otázka! | stura | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 10. októbra 2007 09:58 |
| Thread Tools | |
| |