menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Otázka prosím pomôžte> _ <

Reply

Thread Tools
Old 5. apríla 2007, 11:16
Ria
Nový člen skupiny

Default Otázka prosím pomôžte> _ <

hej mám otázku im prebiehajúci projekt na ten film 'hlavné' a já jsem napísať knihu o tom, ako magnety vplyv počítačov a ako mikrovlny ovplyvňujú CD, pretože vo filme je chlap hodí CD v mikrovlnke a spustí obrovský magnet naprieč počítačov tak doesnt dostať cought pretože HES počítačového hackera. napriek tomu. Nemám potuchy, čo magnety alebo mikrovlnami urobiť pre to, aby takéto veci haha. pomoc?
Old 5. apríla 2007, 11:34
Administrátor Skupina

Nevidel som film, ale ...

Filmy zahŕňajúce počítačové hackermi zvyčajne nie sú veľmi presné.

Techniky používané v nich viac ako fikcie skutočnosti.

Jednoducho používať silné slová, a tak sa zapôsobiť na nepovolaných publikum.

Takže na základe toho svojho pravdepodobne strata času, ako magnety vplyv na počítači, pretože ich účinky sa bude no-spôsobom spojené s počítačmi hacking.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. apríla 2007, 21:32
Darcu Skupina

Po prvé, boží film!

Po druhé, Dave to správne. Vaša priemernej domácnosti magnet (lednice, reproduktora atď), bude viac než pravdepodobné, to nie je irrepairable poškodenia dát na HDD.

Po tretie, pokiaľ ide o uvedenie disku v mikrovlnnej rúre. Hliníkové vrstvy na CD je veľmi tenký. V mikrovlnami z rúry vyvolať veľké množstvo prúdu v hliník. To vytvorí dostatok tepla pre odparovanie hliník. Tie potom pozri elektrické oblúky prejsť odpařoval hliníka. Počas niekoľkých sekúnd sú cesty leptaní celom hliníka a zanechala za sebou len málo kovové guľôčky. Tieto guľôčky sa zameria na mikrovlnnej energie, a dostať veľmi horúci. Vzhľadom k tomu, že mikrovlny sú sústredené do týchto guľôčky, ktoré nakoniec dissapate a nakoniec videli len niekoľko svetlých škvŕn vyvěrání veľa dymu.

Ako to mám vedieť?

Len som to urobil: D

(Som rád, že som nepredal moji makro objektívu).

Mikrovlnné gramofonu je plný toho, čo sa zdá byť troska teraz, pani sa ma zabiť. Hej, nikdy nechať je potrebné povedať aj to nie je môj najlepší na pomoc:)

Jo, a vlastne odpoveď na vašu otázku, áno, na cd je buggered takže myslím, že film bol správne na to.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 10. apríla 2007, 12:58
Administrátor Skupina

Vidím to, čo hovorí vaše.

Myslím magnetom by tiež ovplyvniť PC na tom zle, magnetom by určite vymazanie dát z pevného / floppy disku.

Nebol som presne říkal metód nefunguje, len sú nereálne, čo znamená, postavila sa na vážne 'projekt' alebo 'papier' je asi zlý nápad.

Výskum správne metódy by bolo lepšie uhol, takže filmy z nej úplne.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Otázka o Ďalekom Cry 2 hitman0042 PC a herné konzoly 12 14. decembra 2008 21:20
Ram Otázka P5200 Procesory, základné dosky & RAM 8 26. novembra 2008 11:59
Tiež som mať RAM otázku tomthedrummer1992 Procesory, základné dosky & RAM 4 6. októbra 2008 11:04
Len otázka (O My PC) PC WhizzKid Všeobecné Hardware Chat 9 6. December 2007 15:08
Ďalším RAM otázka! stura Procesory, základné dosky & RAM 2 10. októbra 2007 09:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.