![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| еј имам питање им иде на тај пројекат филма 'језгру' и сам написати књигу о томе како да магнети и како да утичу на рачунарима микроталаси утицати на ЦД-овима, јер у филму тип баца ЦД-у микроталасна и огромни магнети прометују преко рачунара, па се он гет цоугхт јер хес рачунарски хакер. свеједно. ЈА имати ниједан идеја шта микроталаси магнети или учинити да ствари као што хаха. хелп? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам видео филм, али ...
Филмови које укључују рачунар Хацкерс обично није добро. Техника се користи у њих више фикција него чињеница. Они су једноставно коришћење великих речи и ствари на импресионирати на необучен публике. Тако да на основу својих вероватно отпада времена истрашују Магне како утицати на рачунарима, јер су ефекти од њих су идући у бити не-начин везане уз компјутерску цјепкање. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прво, филм Ауесоме! Друго, Даве Коректној. Просјечног домаћинства магнет (фрижидер, звучник, итд) вероватно ће се више него не урадити иррепаирабле оштећење података на ХДД. Треће, у вези са стављањем диска у микроталасна. У слоју алуминијума на ЦД-у је врло танка. Тхе микроталаси из пећи побуђивати велику количину текуће у алу. Ово ствара довољно топлоте за испаравати се алуминијума. Ви онда видите електричне АРЦС кроз вапоризед алуминијума. У року од неколико секунди постоје стазе урезан широм алуминијума, остављајући иза себе мали металик блобс. Ове ће се фокусирати на блобс микроталасна енергија, и добити врло вруће. Као микроталаси концентрисано унутар тих блобс они и ви коначно диссапате заврссити виђење само неколико светле тачке убризгавање пуно дима. Како да знам? Само сам то: Д (Глад нисам продати моје макро лећу). Тхе микроталасна окретница је пуна онога што чини се да шљаке сада, гђо ће убити мене. Хеј, нека се никада није рекао Ја не моја најбоља да помогне:) Ох, и заправо одговор на своје питање, Ыуп, ЦД-у је буггеред па сам погодите филм је исправан на овој.
|
| |||
| |||
| Видим шта говориш. Ваљда магнет би такође утичу на рачунар на лош начин, магнет би дефинитивно избрисати податке са врстог / флоппы дриве. Нисам баш рекавши методе није 'посао, само су нереално, што значи да их заснива на озбиљан "пројекат" или "папир" је вероватно лоша идеја. Истраживање одговарајуће методе ће бити бољи угао, остављајући филмова из ње уопце. |