![]() |
|
| |||
| |||
| selam ben bir soru Sohbet çekirdek 've nasıl mıknatıslar ve bilgisayar etkiler nasıl mikrodalgalar CDs etkiler adam mikrodalga yılında CD'leri atar ve üzerinde büyük mıknatıslar çalıştıran film çünkü bir kağıda yazmak zorunda olduğu film' konulu bir proje olacak olması bilgisayar çünkü HES bir bilgisayar korsan o doesnt cought almak. her neyse. I mıknatıslar veya mikrodalgalar bu haha gibi şeyler için ne yaptığımız hakkında hiç bir fikrim var. yardım? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ama filmi görmedim ...
Filmler bilgisayar korsanları içeren normalde çok hassas değildir. Bu teknikler onları kullanılan daha hayal daha gerçek vardır. Onlar sadece eğitimsiz kitleyi etkilemek için büyük kelime ve malzeme kullanın. Çünkü bunların etkilerini yok yönlü bilgisayar hack ile ilgili olacak Böylece bu zeminde Timne soruşturma kendi muhtemelen atık nasıl mıknatıslar, bilgisayar etkiler. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İlk olarak, harika filmi! İkinci olarak, Dave doğru. Ortalama hane mıknatıs (buzdolabı, hoparlör vs) daha fazla olasılıkla HDD üzerindeki veriler için irrepairable zarar daha. Üçüncü olarak, bir mikrodalga bir disk koyarak ilgili. CD üzerindeki alüminyum tabaka çok ince. Fırında gelen mikrodalgalar Alüminyum mevcut çok sayıda sebep. Bu yeterli oluşturur alüminyum buharlaştırmak için ısı. Daha sonra elektrik yay olan Buharlaştı alüminyum git bakın. Birkaç saniye var yollar alüminyum boyunca etched, küçük metal blobs geride bırakarak içinde. Bu blobs, mikrodalga enerjisi ele alınacak ve çok sıcak almak. Gibi mikrodalgalar da sonunda dissapate ve seni görmeye sonunda bu blobs içerisinde yoğunlaştığı birkaç parlak noktalar duman bir sürü spewing. Nasıl anlarım? Ben yaptım: D (Sevindim i) benim makro lensi satmak vermedi. Mikrodalga döner ne şimdi mucur olmak için, Bayan beni öldüreceğini görüntüleninceye doludur. Hey, bu benim için en iyi yardımcı: yapmadığınız söylenebilir) asla izin Oh, ve gerçekte soru evet cevap, cd yani film tahmin buggered bu üzerinde doğrudur.
|
| |||
| |||
| Ben senin ne söyleyerek bakın. Ben de kötü bir şekilde bir PC etkileyecek bir mıknatıs tahmin, bir mıknatıs kesinlikle sabit / disket sürücüden veri silmek olacak. Ben tam olarak yöntem işe yaramadı, sadece onlar gerçekçi olduğunu, bir 'ciddi proje' veya 'kağıt' bunları basing demektir söyleyerek değil belki kötü bir fikir. Uygun yöntemleri araştırma, daha iyi bir açı, bu tamamen filmler dışında bırakarak olur. |