![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Гей у мене є питання збираєтеся ним проект на цьому фільмі "ядро", і я повинен написати папір про те, як магніти на комп'ютерах, і як мікрохвилі впливають компакт-дисків, так як у фільмі хлопець кидає дисків в мікрохвильову піч і проходить через величезні магніти комп'ютери, щоб він doesn't отримати селі, оскільки ГЕС комп'ютерного хакера. в будь-якому випадку. Я поняття не маю, що магніти або мікрохвильову піч, щоб робити такі речі Haha. допомогти?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я не бачив фільм, але ...
Фільми за участю комп'ютерів хакери зазвичай не дуже точні. Методи, що використовуються в них більше вигадки, ніж факт. Вони просто використовувати великі слова і речі, щоб справити враження на непідготовлених глядачів. Так на цій основі своєї, ймовірно, марною тратою часу розслідує, яким магніти на комп'ютерах, тому що їх наслідки будуть не кінець, пов'язаних з комп'ютерний злом. Моя система: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
По-перше, Awesome фільм!
По-друге, Дейв правильно. Ваш середній магнітом побутові (холодильник, динамік і т.д.) будуть, швидше за все, робити не непоправної шкоди даними на жорсткому диску. По-третє, щодо покласти диски в мікрохвильовій печі. Алюмінієвого шару на CD дуже тонка. Мікрохвильові печі з викликати велику кількість поточних в алюміній. Це створює досить тепла для випаровування алюмінію. Ви побачите електричної дуги пройти випаровується алюміній. Через кілька секунд на ньому є шляхами травлення по всій алюмінієвої, залишивши трохи металевої краплі. Ці краплі будуть зосереджені мікрохвильової енергії, і отримати дуже жарко. Як мікрохвилі концентруються в ці краплі dissapate вони зрештою і в кінцевому підсумку ви бачите лише кілька яскравих плями вивергати багато диму. Звідки я знаю? Я просто зробив це: D (Рада, що я не продав макрооб'єктив). Мікрохвильова програвач повна, що, як видається, шлак Тепер місіс це вб'є мене. Гей, ніколи Нехай говорять, я не роблю все можливе, щоб допомогти:) Так, і насправді відповідь на ваше запитання, Yup, КР buggered Так що я думаю фільм був правильним на цьому.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я бачу, що Ваші слова.
Я думаю, магніт буде також впливати на ПК в поганому стані, магніт буде остаточно видалити дані з жорсткого / дисковод. Я не кажу саме методи не працюють, просто вони є нереальними, це означає, засновуючи їх на серйозний "проект" або "папір", ймовірно, це погана ідея. Дослідження правильні методи будуть краще кут, залишивши Фільми з нього зовсім. |