![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bazılarınız bu sitede, ya da başkalarının veya bilgisayar üzerinde bulduğunuz olabilir Kısaltmalar ve - ama anlamıyorum, bu yüzden burada en yaygın ve hızlı bir rehber, bu yüzden bu varsa, ya da okuyun okuduğunuzu ne konuştum olduğunu anlayabilirim ![]() BIOS - "Temel Giriş / Çıkış Sistemi" programı ile tüm donanım, yani başlar. Sabitdiske işlemci ve diğerleri bilgisayarınızda çalışması gerekir. BLOG - "Web" Bir günlük yazılı LOG bir web sayfasında yayınlanacak için. CAD - "Bilgisayar Destekli Tasarım" bir tasarım bir bilgisayar, yani yapılan Destekli. Bir şişe için, vb kare monitör CAM - "Bilgisayar imalatı" "CAD" kurma / ürün / tasarım yapmak, genellikle bir makine bilgisayara kadar bağlı kullanarak üzerinden "USB" sonra kullanılır Destekli CPU Bilgisayarınızın - "Orta İşleme Ünitesi" Bu bölüm bir (tek bir klavyenizdeki dokunun gibi) koymak ve ne olursa olsun gerekli işlemleri yapmak taşıyan herhangi bir bilgi işler. Daha hızlı CPU'nuzun hızlı (Bu sadece 1 Operasyonu - Bu programı açın çok olur, Internet Explorer açılış gibi ikinci anlamı şey başına daha fazla işlem çalışabiliyor olacak pek çok işlemleri herhangi bir şey dahil) bulunmaktadır DOS Windows'un ilk sürümü önce bir bilgisayarda çalışan - "Disk İşletim Sistemi" Microsoft eski şekilde yayımlanmıştır. Yine de bazı programlar veya kullanılan bazı bilgilere erişmek için. DPI İnç - "Nokta" bir ekran çözünürlüğü veya video bir resmin çözünürlüğü Boyutlandırma bir yöntem. GPU Ve bu oyun özellikle tüm video veri, Grafik Kartı 'süreçleri, bunları daha fazla bir işlemci genel amaçlı bilgisayar için kullanılan daha etkili yapmak daha karmaşık paralel yapısını kullanan - "Grafik İşleme Ünitesi" bir parçası. HTML - "HyperText Markup Language" A kodu web sayfalarında neyi görüntülemek için nasıl görüntülemek için bilgisayar söylemek için kullanılır. IP - "Internet Protokolü" benzersiz bir adres bilgisayarınıza bu internet erişimi sağlayan ait. yani. "123.456.7.89" MS-DOS - "Microsoft Disk İşletim Sistemi" DOS bakın RAM Gerektiğinde - "Random Access Memory" Hafıza depolama bilgisayarınızda rastgele (veri herhangi bir parça olarak erişebilirsiniz yere RAM olarak veya bu erişilen veri son parça için herhangi bir ilişki taşır) saklanır. ROM Bu 'nasıl ve önyükleme vazgeçmek için, "BIOS" burada da saklanır hatırlar - "Salt Okunur Bellek" Bellek bilgisayarınızın çok gerektirir. USB - "Evrensel Seri Yol" conncting çevre ve bilgisayarınıza (harici cihazlar gibi. Yazıcı, tarayıcı) Yöntem, bu öncekinin devraldı (çoğunlukla PS / 2) büyük ölçüde çünkü mevcut, küçük cihazlar için olmak üzere izin taşır bir yuva da takılı. Eğer buraya tıklayın don't understand diğer Acronyms vardır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Katkısı için teşekkür ederiz ama bir yapışkan bu alt zaten bir forum.
| |||
| |||
| Ah .. çok daha önemli listesi şu ... üzgünüm .. Hey ama en azından Google getiriyor! Ben yapışkan için orijinal yayında bir bağlantı ekleriz. |
![]() |
|
| Bookmarks |