![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро поръчал barebone кит, тя включва, случай, дънната платка, процесора и 2 участия на DDR2 овен. Аз съм се движат над останалата част на компоненти от други мои COMP, твърд диск, DVD диск, и NVIDIA 8800 GTX 768MB. Аз обаче не гледам в спецификациите на процесора колкото че трябва да има, главно защото бях поръчване на един сайт, не дадат резултат, има недоволни и бързо подредени от друг без да се проверява, за да сте сигурни, че дойде с една и съща точно части . Преработвателят съм се с него е Athlon64 X2 4600 + Dual Core 1 MB кеш, ARGGGG. Чудех се, ако вие мислите, че на стойност то да си с нея, или евентуално надграждане. (това е малко от средното компютъра обаче, не се търсят крайни резултати, но искам да се уверя, че няма да ме нарани в COD4) Thx банда момчета! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| COD4 е преди всичко зависи от добрата gpu, затова, в зависимост от вашата резолюция, която ще се оправи. Той е достоен за игри CPU. Ако сте на игрите в 1680x1050 (20-22 ") или по-нова версия ще се борят, ако разрешите АА / AF и висока детайлност настройки.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бързо RAM въпрос? | ComputerGuy | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 2рото Sep 2008 08:52 |
| Помогни ми, моля, PC към TV просто бърз въпрос | billshepherd | Графика на карти & Монитори | 1 | 2-ро Фев 2008 20:30 |
| Бързо въпрос | dmdougie | Общи Хардуер Чат | 5 | 18 Дек 2007 07:43 |
| Бързо RAM въпрос | Plusi | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 14 ноември 2007 14:01 |
| Бърз въпрос относно вършат SLI | dubs89 | Графика на карти & Монитори | 1 | 17-ти септември 2007 19:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |