![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem objednala Barebone kitu, obsahuje věci, základní deska, procesor a 2 koncerty pro DDR2 RAM. Jsem pohybující po zbytek komponentů z mých dalších comp, pevný disk, DVD mechaniku a nvidia 8800 GTX 768megabajt Já však nebyl podívat do cpu brejle co jsem měla, hlavně proto, že jsem se nařizuje na jednom místě, nefungoval out, dostal frustrovaný a rychle objednat z jiné bez kontroly, aby se ujistil, že přišli se stejným přesné díly . Procesor mám dostat se, že se jedná o Athlon64 X2 4600 + Duální Core 1 MB cache, ARGGGG. Se zeptat, pokud si myslíte, že lidi stojí to za to držet se ho, případně aktualizovat. (to je trochu z druhého počítače však nehledáme extrémních výsledků, ale chceme, aby se ujistil, že nebude bolet mě v CoD4) Thx banda chlapů! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CoD4 je primárně závislý na dobré GPU, takže v závislosti na rozlišení, budete v pořádku. Je to slušný herní procesor. Pokud jste při hraní 1680x1050 (20-22 "), nebo nad vámi budeme bojovat, pokud zapnete AA / AF a vysoce detailní nastavení.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rychlé RAM otázky? | ComputerGuy | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 2. Září 2008 08:52 |
| Pomozte mi, prosím, PC na TV jen rychlý dotaz | billshepherd | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. února 2008 20:30 |
| Rychlý dotaz | dmdougie | Obecné Hardware Chat | 5 | 18. prosinec 2007 07:43 |
| Rychlé RAM otázku | Plusi | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 14. listopadu 2007 14:01 |
| Rychlý dotaz o odvádějí SLI | dubs89 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 17. Září 2007 19:24 |
| Thread Nástroje | |
| |