![]() |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα διέταξε Barebone kit, περιλαμβάνει, περίπτωση, μητρική πλακέτα, cpu και 2 συναυλίες των DDR2 RAM. Είμαι κινείται πάνω από τα υπόλοιπα συστατικά του από τις άλλες μου comp, σκληρό δίσκο, DVD, και μια nvidia 8800 GTX 768MB. I, ωστόσο, δεν εξετάσουμε το cpu specs όσο και εγώ θα πρέπει να έχουν, κυρίως γιατί ήταν παραγγελία για ένα δικτυακό τόπο, τελικά δεν δούλεψε, απογοητευμένοι και γρήγορα πήρε την παραγγελία άλλο δεν ελεγχθούν για να βεβαιωθείτε ότι ήρθε με τον ίδιο ακριβώς τμήματα . Ο επεξεργαστής να είμαι μαζί της είναι μια Athlon64 X2 4600 + Dual Core 1 MB cache, ARGGGG. Ήταν να αναρωτιέται αν εσείς πιστεύετε ότι αξίζει να παραμείνουμε με αυτό, ή, ενδεχομένως, αναβάθμιση. (αυτό είναι κάπως ενός παράγωγου υπολογιστή όμως, δεν ψάχνει για ακραία αποτελέσματα, αλλά θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα βλάψει μου στο COD4) thx ένα τσούρμο παιδιά! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| COD4 εξαρτώνται κυρίως από μια καλή gpu, ώστε, ανάλογα με το ψήφισμα, θα είναι εντάξει. Είναι ένα αξιοπρεπές gaming cpu. Αν gaming σε 1680x1050 (20-22 ") ή πάνω από τον αγώνα θα σας εάν έχετε επιτρέψει AA / AF και υψηλή λεπτομέρεια ρυθμίσεις.