![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam naložio barebone kit, ona uključuje, slučaju, matične ploče, CPU i 2 nastupe of DDR2 RAM-a. I'm kreće preko ostatak komponenti iz moje druge comp, hard disk, DVD pogon, a nvidia 8800 GTX 768MB. Ja ipak nisam pogledati u CPU naočale onoliko koliko sam trebala biti, uglavnom zbog toga što sam bio na jednom mjestu naređivanje, nisu funkcionirali, i ubrzo je dobio frustriran naručili s drugog bez provjere kako bi bili sigurni da je došla s istim točan dijelovi . Procesor sam sa uzimajući je Athlon64 X2 4600 + Dual Core 1 MB cache, ARGGGG. Bio zadivljen ako momci mislite da vrijedi to stick s njim, ili eventualno nadograditi. (ovo je nešto za srednju računalo međutim, ne tražite ekstremne rezultate, ali želim da neće boljeti mi u COD4) Thx hrpa dečki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| COD4 je primarno ovisi o dobrom GPU, tako da, ovisno o rezoluciji, biti ćete u redu. To je pristojan CPU gaming. Ako tvoj 'igranje na 1680x1050 (20-22 ") ili kasniji ćete borba ako omogućite AA / AF i visokim detaljima postavke.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Quick RAM pitanje? | ComputerGuy | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 2. Sep 2008 08:52 |
| Pomozi mi molim te, PC TV samo brzo pitanje | billshepherd | Graphics Cards & Monitors | 1 | 2. veljača 2008 20:30 |
| Brza pitanja | dmdougie | General Hardware Chat | 5 | 18. prosinac 2007 07:43 |
| Quick RAM pitanje | Plusi | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 14. studeni 2007 14:01 |
| Brzo pitanje o događaj SLI | dubs89 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 17. Ruj 2007 19:24 |
| Thread Tools | |
| |