![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég rendelt Barebone kit is tartalmaz, az esetben az alaplap, a CPU és a 2. koncertek a DDR2 RAM. Én mozog a többi összetevő az én más kötelező, merevlemez, DVD-meghajtó, és egy nVidia 8800 GTX 768MB. Azt azonban nem látszott a cpu specs, mint kellett volna, főként azért, mert én voltam rendelés egy oldalon, nem vált ki, van frusztrált és gyorsan rendelt egy másik, anélkül, hogy ellenőrizte, hogy jól jött, ugyanolyan pontos részei . A processzor én is kapok egy Athlon64 X2 4600 + Dual Core 1 MB cache, ARGGGG. Arra gondoltam, ha srácok Szerintem érdemes azt a botot is, vagy esetleg upgrade. (ez valamelyest a másodlagos számítógép azonban nem keres rendkívüli eredményeket, de szeretné, hogy biztosan nem fog fájni nekem a cod4) Thx egy csomó fiúk! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cod4 elsősorban függ a jó GPU, így attól függően, a felbontás, akkor lesz. Ez egy tisztességes Gaming CPU. Ha a szerencsejáték 1680x1050 (20-22 "), vagy annál magasabb lesz küzdelem, ha lehetővé teszi AA / AF, és nagy részletességgel beállításokat.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gyors RAM kérdés? | ComputerGuy | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 2. Szeptember 2008 08:52 |
| Help me please, a PC a TV csak egy gyors kérdés | billshepherd | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 2. február 2008 20:30 |
| Gyors kérdés | dmdougie | Általános fémáru Chat | 5 | 18. december 2007 07:43 |
| Gyors RAM kérdés | Plusi | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 14. november 2007 14:01 |
| Gyors kérdés végez SLI | dubs89 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 17. Szeptember 2007 19:24 |
| Téma eszközök | |
| |