פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

שאלה מהירה

Reply

שרשרת כלים
Old 10 אוקטובר 2007, 14:48
קבוצת חברות חדשות

Default שאלה מהירה

לאחרונה הורה א barebone קיט, היא כוללת, מקרה, לוח האם, CPU ו 2 gigs ראם של DDR2. אני זז מעל שאר הרכיבים שלי אחר comp, כונן קשיח, כונן DVD, ו Nvidia 8800 GTX 768MB.
עם זאת אני לא מסתכל לתוך CPU מפרט את כל מה שאני צריך, בעיקר בגלל שהייתי שציווה על אתר אחד, לא את העבודה, יש מתוסכל ובמהירות הורה אחר ללא בדיקה כדי לוודא שהיא הגיעה בדיוק עם אותם חלקים . המעבד אני מקבל את זה הוא Athlon64 X2 4600 + Dual Core 1 MB Cache, ARGGGG. תהיתי אם אתם חושבים שזה שווה את זה להישאר עם זה, או אולי לשדרג. (זה קצת משנית של המחשב עם זאת, לא מחפש תוצאות קיצונית, אבל רוצה לוודא שזה לא יכאב לי COD4) thx חבורת בחורים!
Old 10 אוקטובר 2007, 14:57
קבוצת תורמים

Default שאלה מהירה

COD4 היא תלויה בעיקר gpu טוב, אז, בהתאם פתרון הבעיה, אתה תהיה בסדר. זהו משחק הגון CPU.

אם אתה משחק ב-1680x1050 (20-22 ") ומעלה את המאבק יהיה אם תפעיל AA / AF גבוה פירוט הגדרות.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.