![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som objednala Barebone kitu, obsahuje veci, základná doska, procesor a 2 koncerty pre DDR2 RAM. Som pohybujú po zvyšok komponentov z mojich ďalších comp, pevný disk, DVD mechaniku a nvidia 8800 GTX 768megabajt Já však nebol pozrieť do cpu brejle co som mala, hlavne preto, že som sa nariaďuje na jednom mieste, nefungoval out, dostal frustrovaní a rýchlo objednať z inej bez kontroly, aby sa ubezpečil, že prišli s rovnakým presné diely . Procesor mám dostat sa, že sa jedná o Athlon64 X2 4600 + Duální Core 1 MB cache, ARGGGG. Sa spýtať, ak si myslíte, že ľudí stojí to za to držať sa ho, prípadne aktualizovať. (to je trochu z druhého počítača však nehľadáme extrémnych výsledkov, ale chceme, aby sa uistil, že nebude bolieť mě v CoD4) Thx banda chlapov! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CoD4 je primárne závislý na dobrej GPU, takže v závislosti na rozlíšení, budete v poriadku. Je to slušný herný procesor. Ak ste pri hraní 1680x1050 (20-22 "), alebo nad vami budeme bojovať, ak zapnete AA / AF a vysoko detailné nastavenia.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rýchle RAM otázky? | ComputerGuy | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 2. September 2008 08:52 |
| Pomôžte mi, prosím, PC na TV len rýchly dotaz | billshepherd | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. februára 2008 20:30 |
| Rychlý dotaz | dmdougie | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 18. december 2007 07:43 |
| Rýchle RAM otázku | Plus | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 14. novembra 2007 14:01 |
| Rýchly dotaz o odvádzajú SLI | dubs89 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 17. September 2007 19:24 |
| Thread Tools | |
| |