![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам наложио баребоне кит, она укључује, случају, матичне плоче, ЦПУ и 2 наступе оф ДДР2 РАМ-а. И'м креће преко остатак компоненти из моје друге цомп, хард диск, ДВД погон, а НВИДИА 8800 ГТКС 768МБ. Ја ипак нисам погледати у ЦПУ наочаре онолико колико сам требала бити, углавном због тога што сам био на једном месту наређивање, нису функционисали, и убрзо је добио фрустриран наручио са другог без провере како би били сигурни да је дошла са истим тачан делови . Процесор сам са узимајући је Атхлон64 Кс2 4600 + Дуал Цоре 1 МБ цацхе, АРГГГГ. Био задивљен ако момци мислите да важи то стицк са њим, или евентуално надоградити. (ово је нешто за средњу рачунар међутим, не тражите екстремне резултате, али желим да неће болети ми у ЦОД4) Тхкс хрпа момци! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЦОД4 је примарно зависи о добром ГПУ, тако да, зависно о резолуцији, бити ћете у реду. То је пристојан ЦПУ гаминг. Да твој 'играње на 1680кс1050 (20-22 ") или каснији ћете борба ако омогућите АА / АФ и високим детаљима подешавања.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Куицк РАМ питање? | ЦомпутерГуы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 2. Сеп 2008 08:52 |
| Помози ми молим те, ПЦ ТВ само брзо питање | биллсхепхерд | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 2 фебруар 2008 20:30 |
| Брза питања | дмдоугие | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 18 децембар 2007 07:43 |
| Куицк РАМ питање | Плус | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 14 новембар 2007 14:01 |
| Брзо питање о догађај сли | дубс89 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 17. сеп 2007 19:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |