менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Швидка питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 жовтня 2007, 14:48
Нові члени групи

Default Швидка питання

Я недавно замовив Barebone комплект включає в себе, випадок, материнська плата, процесор і 2 гігабайтами оперативної DDR2 RAM. Я переїжджаю над іншими компонентами від мого друга Comp, жорсткий диск, DVD диск, і NVIDIA 8800 GTX 768MB.
Я, однак, не заглянути в специфікації процесорів скільки я повинен був, головним чином тому, що я замовляв на одному сайті, не вийшло, є розчарування і швидко наказав від іншого, НЕ перевіривши, щоб переконатися, що вона прийшла з такою ж точною частин . Процесор я отримую з ним Athlon64 X2 4600 + Dual Core 1 Мб кеша, ARGGGG. Було цікаво, якщо ви, хлопці, думаю, що це коштує того, щоб його дотримуватися, або, можливо оновлення. (це чимось середнім комп'ютері Однак, не дивлячись на крайні результати, але хочуть, щоб переконатися, що вона не перешкодить мені в COD4) Thx хлопці зв'язка!
Old 10 жовтня 2007, 14:57
Донор групи

Default Швидка питання

COD4 першу чергу залежить від гарного GPU, так що, залежно від вашої резолюції, вам буде добре. Це гідний процесор гри.

Якщо ви граєте на 1680x1050 (20-22 ") або вище ви будете боротися, якщо Ви дозволите AA / AF і установок високої деталізації.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Швидка ОЗУ питання? ComputerGuy Процесори, материнські плати RAM & 2 2 вересня 2008 08:52
Допоможіть мені, будь ласка, комп'ютер до телевізора тільки швидкий питання billshepherd Графічні карти & Монітори 1 2 лютого 2008 20:30
Швидка питання dmdougie Генеральний обладнання чат 5 18 грудня 2007 07:43
Швидка ОЗУ питання Plusi Процесори, материнські плати RAM & 2 14 листопада 2007 14:01
Швидка робить питання SLI dubs89 Графічні карти & Монітори 1 17 вересня 2007 19:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.