![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я недавно замовив Barebone комплект включає в себе, випадок, материнська плата, процесор і 2 гігабайтами оперативної DDR2 RAM. Я переїжджаю над іншими компонентами від мого друга Comp, жорсткий диск, DVD диск, і NVIDIA 8800 GTX 768MB. Я, однак, не заглянути в специфікації процесорів скільки я повинен був, головним чином тому, що я замовляв на одному сайті, не вийшло, є розчарування і швидко наказав від іншого, НЕ перевіривши, щоб переконатися, що вона прийшла з такою ж точною частин . Процесор я отримую з ним Athlon64 X2 4600 + Dual Core 1 Мб кеша, ARGGGG. Було цікаво, якщо ви, хлопці, думаю, що це коштує того, щоб його дотримуватися, або, можливо оновлення. (це чимось середнім комп'ютері Однак, не дивлячись на крайні результати, але хочуть, щоб переконатися, що вона не перешкодить мені в COD4) Thx хлопці зв'язка! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| COD4 першу чергу залежить від гарного GPU, так що, залежно від вашої резолюції, вам буде добре. Це гідний процесор гри. Якщо ви граєте на 1680x1050 (20-22 ") або вище ви будете боротися, якщо Ви дозволите AA / AF і установок високої деталізації.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Швидка ОЗУ питання? | ComputerGuy | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 2 вересня 2008 08:52 |
| Допоможіть мені, будь ласка, комп'ютер до телевізора тільки швидкий питання | billshepherd | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 лютого 2008 20:30 |
| Швидка питання | dmdougie | Генеральний обладнання чат | 5 | 18 грудня 2007 07:43 |
| Швидка ОЗУ питання | Plusi | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 14 листопада 2007 14:01 |
| Швидка робить питання SLI | dubs89 | Графічні карти & Монітори | 1 | 17 вересня 2007 19:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |