![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не отдавна на компютъра ми започна да се случайно го рестартирате себе си. Аз може да се работи, да играете игри или да направим нищо и тя ще се рестартира с кой да е предупреждение. АЗ имам използван за възстановяване на CD, но това не помогна. Може ли това да е проблем хардуер? Имах поставени в някои от новите 1 GB RAM за около 2 седмици, преди да започна да се рестартира. Ако някой от вас знаят какъв е проблемът моля да ми помогне. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Проверете дали RAM седи правилно. Изглежда подозрително!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изключване на компютъра се рестартира ... | CODMW | Windows операционни системи | 1 | 5-ти ноември 2009 г. 11:39 |
| Компютърът се рестартира по себе си. | andrewanimation | Общи Хардуер Чат | 22 | 4-ти Октомври, 2009 08:37 |
| Рестартира, когато тя се чувства като го! | DEREK530D | Общи Хардуер Чат | 11 | 6-ти Септември, 2009 05:20 |
| Рестартира от само себе си (след като до този момент) и BSOD | buchanan | Общи Хардуер Чат | 14 | 2ри септември 2007 17:35 |
| Рестартира компютъра при стартиране на екрана? | Admaster3000 | Windows операционни системи | 11 | 11 април 2007 14:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |