menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Náhodný restartuje (prosím pomozte)

Reply

Thread Nástroje
Old 21 leden 2008, 09:42
Nový člen skupiny

Ne tak dávno můj počítač začal náhodně restartovat za samozřejmé. Mohl bych pracovat, hrát hry nebo dělat vůbec nic a to by se znovu z jakéhokoliv varování. Jsem použil obnovení CD, ale to se nedá nic dělat. Mohl by to být problém hardware? Musel jsem dát v některých nových 1 GB RAM asi 2 týdny, než to začalo znovu. Pokud některá z vás ví, jaký problém se jedná prosím, pomoz mi. Díky.
Old 21. ledna 2008, 13:08
Dárce Skupina

Ověřte si, že RAM je řádně usazen. Vypadá to podezřelé!

Reply

Register

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC restartuje na Shutdown ... CODMW Operační systémy Windows 1 5.listopadu 2009 11:39
Restartuje počítač sám o sobě. andrewanimation Obecné Hardware Chat 22 4.října 2009 08:37
Restartuje, když cítí, jako je to! DEREK530D Obecné Hardware Chat 11 6.září 2009 05:20
Restartuje samo o sobě (jednou tak daleko) a BSOD Buchanan Obecné Hardware Chat 14 2. Září 2007 17:35
PC restartuje při zakládání obrazovku? Admaster3000 Operační systémy Windows 11 11. dubna 2007 14:51
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.