![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ne tak dávno můj počítač začal náhodně restartovat za samozřejmé. Mohl bych pracovat, hrát hry nebo dělat vůbec nic a to by se znovu z jakéhokoliv varování. Jsem použil obnovení CD, ale to se nedá nic dělat. Mohl by to být problém hardware? Musel jsem dát v některých nových 1 GB RAM asi 2 týdny, než to začalo znovu. Pokud některá z vás ví, jaký problém se jedná prosím, pomoz mi. Díky. |
|
| |||
| |||
| Ověřte si, že RAM je řádně usazen. Vypadá to podezřelé!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC restartuje na Shutdown ... | CODMW | Operační systémy Windows | 1 | 5.listopadu 2009 11:39 |
| Restartuje počítač sám o sobě. | andrewanimation | Obecné Hardware Chat | 22 | 4.října 2009 08:37 |
| Restartuje, když cítí, jako je to! | DEREK530D | Obecné Hardware Chat | 11 | 6.září 2009 05:20 |
| Restartuje samo o sobě (jednou tak daleko) a BSOD | Buchanan | Obecné Hardware Chat | 14 | 2. Září 2007 17:35 |
| PC restartuje při zakládání obrazovku? | Admaster3000 | Operační systémy Windows | 11 | 11. dubna 2007 14:51 |
| Thread Nástroje | |
| |