![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν με τον υπολογιστή μου εδώ και πολύ καιρό άρχισε να τυχαία επανεκκίνηση αυτο. Θα μπορούσα να εργάζονται, για το παίξιμο παιχνιδιών ή για την άσκηση σε όλα και τίποτα δεν θα ήταν επανεκκίνηση χωρίς καμία προειδοποίηση. Έχω χρησιμοποιήσει την αποκατάσταση του CD, αλλά δεν βοήθησε. Μπορεί αυτό να είναι ένα πρόβλημα υλικού; Είχα θέσει σε ορισμένα νέα 1 GB RAM περίπου 2 εβδομάδες πριν από την έναρξή του για επανεκκίνηση. Αν κάποιος από εσάς γνωρίζουν ποιο είναι το πρόβλημα παρακαλώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Βεβαιωθείτε ότι η RAM είναι κάθονται σωστά. Αναζητά ύποπτες!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επανεκκίνηση του υπολογιστή στο κλείσιμο ... | CODMW | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 5 του Νοεμβρίου 2009 11:39 |
| Γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή από μόνη της. | andrewanimation | Γενική Συζήτηση Hardware | 22 | 4 Οκτωβρίου του 2009 08:37 |
| Επανεκκινεί όταν αισθάνεται αρέσει! | DEREK530D | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 6 Σεπτεμβρίου 2009 05:20 |
| Επανεκκινεί από μόνη της (μία φορά μέχρι σήμερα) και BSOD | Buchanan | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 2ο Sep 2007 17:35 |
| Επανεκκίνηση του υπολογιστή κατά την έναρξη λειτουργίας της οθόνης;; | Admaster3000 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 11 Απρ 2007 14:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |