μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Τυχαία Επανεκκινεί (please help)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Γενάρη 2008, 09:42
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Τυχαία Επανεκκινεί (please help)

Δεν με τον υπολογιστή μου εδώ και πολύ καιρό άρχισε να τυχαία επανεκκίνηση αυτο. Θα μπορούσα να εργάζονται, για το παίξιμο παιχνιδιών ή για την άσκηση σε όλα και τίποτα δεν θα ήταν επανεκκίνηση χωρίς καμία προειδοποίηση. Έχω χρησιμοποιήσει την αποκατάσταση του CD, αλλά δεν βοήθησε. Μπορεί αυτό να είναι ένα πρόβλημα υλικού; Είχα θέσει σε ορισμένα νέα 1 GB RAM περίπου 2 εβδομάδες πριν από την έναρξή του για επανεκκίνηση. Αν κάποιος από εσάς γνωρίζουν ποιο είναι το πρόβλημα παρακαλώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
Old 21η του Ιανουαρίου 2008, 13:08
Ομάδα Δωρητών

Default Τυχαία Επανεκκινεί (please help)

Βεβαιωθείτε ότι η RAM είναι κάθονται σωστά. Αναζητά ύποπτες!

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Επανεκκίνηση του υπολογιστή στο κλείσιμο ... CODMW Λειτουργικά συστήματα Windows 1 5 του Νοεμβρίου 2009 11:39
Γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή από μόνη της. andrewanimation Γενική Συζήτηση Hardware 22 4 Οκτωβρίου του 2009 08:37
Επανεκκινεί όταν αισθάνεται αρέσει! DEREK530D Γενική Συζήτηση Hardware 11 6 Σεπτεμβρίου 2009 05:20
Επανεκκινεί από μόνη της (μία φορά μέχρι σήμερα) και BSOD Buchanan Γενική Συζήτηση Hardware 14 2ο Sep 2007 17:35
Επανεκκίνηση του υπολογιστή κατά την έναρξη λειτουργίας της οθόνης;; Admaster3000 Λειτουργικά συστήματα Windows 11 11 Απρ 2007 14:51
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.