kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Véletlen Újrakezdi (please help)

Reply

Téma eszközök
Old Január 21, 2008, 09:42
Új tag Csoport

Default Véletlen Újrakezdi (please help)

Nem rég kezdtem a számítógépet véletlenszerűen újra magától. Tudnék dolgozni, játékra, vagy egyáltalán semmit nem csinál, és ez újra-val ki minden figyelmeztetés. Nekem van használt a visszaállítási CD-k, de ez nem segített. Lehet ez hardver probléma? Azt tette néhány új 1 GB RAM mintegy 2 héttel korábban kezdett újra. Ha bármelyik tudja, mi a probléma kérem, segítsen nekem. Köszönöm.
Old Január 21 2008, 13:08
Donor Group

Default Véletlen Újrakezdi (please help)

Ellenőrizze, hogy a RAM ül rendesen. Gyanús!

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC újraindítása a leállítás ... CODMW A Windows operációs rendszerek 1 November 5, 2009 11:39
Számítógép újraindítása önmagában. andrewanimation Általános fémáru Chat 22 Október 4, 2009 08:37
Újraindul, ha úgy érzi, ez! DEREK530D Általános fémáru Chat 11 Szeptember 6, 2009 05:20
Újrakezdi önmagában (ha eddig) és BSOD Buchanan Általános fémáru Chat 14 2. Szeptember 2007 17:35
PC újraindul az induló képernyőn? Admaster3000 A Windows operációs rendszerek 11 11. április 2007 14:51
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.