![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem rég kezdtem a számítógépet véletlenszerűen újra magától. Tudnék dolgozni, játékra, vagy egyáltalán semmit nem csinál, és ez újra-val ki minden figyelmeztetés. Nekem van használt a visszaállítási CD-k, de ez nem segített. Lehet ez hardver probléma? Azt tette néhány új 1 GB RAM mintegy 2 héttel korábban kezdett újra. Ha bármelyik tudja, mi a probléma kérem, segítsen nekem. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Ellenőrizze, hogy a RAM ül rendesen. Gyanús!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC újraindítása a leállítás ... | CODMW | A Windows operációs rendszerek | 1 | November 5, 2009 11:39 |
| Számítógép újraindítása önmagában. | andrewanimation | Általános fémáru Chat | 22 | Október 4, 2009 08:37 |
| Újraindul, ha úgy érzi, ez! | DEREK530D | Általános fémáru Chat | 11 | Szeptember 6, 2009 05:20 |
| Újrakezdi önmagában (ha eddig) és BSOD | Buchanan | Általános fémáru Chat | 14 | 2. Szeptember 2007 17:35 |
| PC újraindul az induló képernyőn? | Admaster3000 | A Windows operációs rendszerek | 11 | 11. április 2007 14:51 |
| Téma eszközök | |
| |