פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

מפעיל מחדש אקראית (בבקשה לעזור)

Reply

שרשרת כלים
Old 21 ינואר 2008, 09:42
קבוצת חברות חדשות

Default מפעיל מחדש אקראית (בבקשה לעזור)

לא מזמן המחשב שלי התחיל את זה באופן אקראי עצמי מחדש. אני יכול להיות עובד, לשחק משחקים או עושה שום דבר בכלל וזה היה מחדש עם כל אזהרה. אני השתמשו שחזר תקליטורים אבל זה לא עזר. זה יכול להיות בעיית חומרה? אני צריך להכניס קצת חדש 1 GB זיכרון RAM בערך 2 שבועות לפני שזה התחיל מחדש. אם כל אחד אתה יודע מה הבעיה בבקשה תעזור לי. תודה.
Old 21 ינואר 2008, 13:08
קבוצת תורמים

Default מפעיל מחדש אקראית (בבקשה לעזור)

בדוק כי הוא זיכרון RAM מיושב כראוי. נראה חשוד!

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הפעלה מחדש של המחשב על כיבוי ... CODMW מערכות ההפעלה Windows 1 5 נובמבר 2009 11:39
המחשב מחדש בכוחות עצמה. andrewanimation כללי חומרה צ 'אט 22 4 אוקטובר 2009 08:37
מפעיל מחדש כאשר הוא מרגיש את זה! DEREK530D כללי חומרה צ 'אט 11 6 ספטמבר 2009 05:20
לפי עצמה מחדש (פעם אחת עד כה) ו BSOD buchanan כללי חומרה צ 'אט 14 2 ספטמבר 2007 17:35
המחשב יופעל מחדש ב להתחלה המסך?? Admaster3000 מערכות ההפעלה Windows 11 11th אפריל 2007 14:51
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.