mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Atsitiktinė Restarts (Please help)

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 21, 2008, 09:42
Naujas Narys

Default Atsitiktinė Restarts (Please help)

Ne seniai mano kompiuteris pradėjo atsitiktinai paleiskite ją savarankiškai. Galėčiau dirbti, žaisti žaidimus ar nieko nedaryti visai ir ji paleisti su jokių įspėjimo. Aš naudoju atkurti CD, bet jis nėra padėjo. Ar tai gali būti techninės problemos? Aš turėjau pateikti kai nauja 1 GB atmintis apie 2 savaites, kol ji pradėjo iš naujo. Jei kuri nors žinote, kokia yra problema Please help me. Ačiū.
Old Sausis 21, 2008, 13:08
Donorų grupės

Default Atsitiktinė Restarts (Please help)

Patikrinkite, RAM sėdėti teisingai. Atrodo įtartinas!

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC Restarts dėl shutdown ... CODMW Windows "operacinės sistemos 1 5 lapkritis, 2009 11:39
Kompiuteris paleidžiamas iš naujo savo. andrewanimation General Hardware Chat 22 4 spalis 2009 08:37
Paleidžiamas, kai ji jaučiasi it! DEREK530D General Hardware Chat 11 6 rugsėjis 2009 05:20
Restarts pats (vieną kartą iki šiol) ir BSOD Buchanan General Hardware Chat 14 2 rugsėjis 2007 17:35
Kompiuteris bus paleistas iš naujo pradedant ekranas? Admaster3000 Windows "operacinės sistemos 11 Balandis 11, 2007 14:51
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.