![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ne seniai mano kompiuteris pradėjo atsitiktinai paleiskite ją savarankiškai. Galėčiau dirbti, žaisti žaidimus ar nieko nedaryti visai ir ji paleisti su jokių įspėjimo. Aš naudoju atkurti CD, bet jis nėra padėjo. Ar tai gali būti techninės problemos? Aš turėjau pateikti kai nauja 1 GB atmintis apie 2 savaites, kol ji pradėjo iš naujo. Jei kuri nors žinote, kokia yra problema Please help me. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Patikrinkite, RAM sėdėti teisingai. Atrodo įtartinas!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Restarts dėl shutdown ... | CODMW | Windows "operacinės sistemos | 1 | 5 lapkritis, 2009 11:39 |
| Kompiuteris paleidžiamas iš naujo savo. | andrewanimation | General Hardware Chat | 22 | 4 spalis 2009 08:37 |
| Paleidžiamas, kai ji jaučiasi it! | DEREK530D | General Hardware Chat | 11 | 6 rugsėjis 2009 05:20 |
| Restarts pats (vieną kartą iki šiol) ir BSOD | Buchanan | General Hardware Chat | 14 | 2 rugsėjis 2007 17:35 |
| Kompiuteris bus paleistas iš naujo pradedant ekranas? | Admaster3000 | Windows "operacinės sistemos | 11 | Balandis 11, 2007 14:51 |
| Temos įrankiai | |
| |