rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Ponowne uruchomienie Random (proszę pomóc)

Reply

Narzędzia wątku
Old 21 stycznia 2008, 09:42
Nowe państwa grupy

Default Ponowne uruchomienie Random (proszę pomóc)

Nie dawno mój komputer zaczął losowo ponownym uruchomieniu siebie. Mogłem pracować, gier i nic nie robić wcale, a to ponownie bez jakiegokolwiek ostrzeżenia. Użyłem przywrócić CD, ale nie pomogło. Czy może to być problem sprzętowy? I włożył w niektórych 1 GB pamięci RAM o 2 tygodnie przed jego rozpoczęciem, aby ponownie uruchomić. Jeśli ktoś z was wie w czym jest problem proszę mi pomóc. Dzięki.
Old 21. stycznia 2008, 13:08
Grupa dawcy

Default Ponowne uruchomienie Random (proszę pomóc)

Sprawdź, czy RAM siedzi prawidłowo. Wygląda podejrzanie!

Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Ponowne uruchomienie komputera przy zamykaniu systemu ... CODMW Windows Operating Systems 1 5 listopada 2009 11:39
Komputer ponownie się uruchamia na własny rachunek. andrewanimation Ogólne Hardware Czat 22 4 października 2009 08:37
Uruchomi się ponownie, kiedy czuje się jak to! DEREK530D Ogólne Hardware Czat 11 6 września 2009 05:20
Ponownie uruchomiony przez siebie (raz do tej pory) i BSOD Buchanan Ogólne Hardware Czat 14 2-ga Wrz 2007 17:35
Komputer uruchomi się ponownie na początku na ekranie? Admaster3000 Windows Operating Systems 11 11 kwietnia 2007 14:51
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.