menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Náhodný restartuje (prosím pomôžte)

Reply

Thread Tools
Old 21 január 2008, 09:42
Nový člen skupiny

Default Náhodný restartuje (prosím pomôžte)

Nie tak dávno môj počítač začal náhodne reštartovať za samozrejmé. Mohol by som pracovať, hrať hry alebo robiť vôbec nič a to by sa znova z akéhokoľvek varovania. Som použil obnovenie CD, ale to sa nedá nič robiť. Mohol by to byť problém hardware? Musel som dať v niektorých nových 1 GB RAM asi 2 týždne, ako to začalo znova. Ak niektorá z vás vie, aký problém sa jedná prosím, pomôž mi. Vďaka.
Old 21. januára 2008, 13:08
Darcu Skupina

Default Náhodný restartuje (prosím pomôžte)

Overte si, že RAM je riadne usadený. Vyzerá to podozrivé!

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC reštartuje na Shutdown ... CODMW Operačné systémy Windows 1 5. novembra 2009 11:39
Reštartuje počítač sám o sebe. andrewanimation Všeobecné Hardware Chat 22 4.října 2009 08:37
Restartuje, keď cíti, ako je to! DEREK530D Všeobecné Hardware Chat 11 6.září 2009 05:20
Restartuje samo o sebe (raz tak ďaleko) a BSOD Buchanan Všeobecné Hardware Chat 14 2. September 2007 17:35
PC restartuje pri zakladaní obrazovku? Admaster3000 Operačné systémy Windows 11 11. apríla 2007 14:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.