![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nie tak dávno môj počítač začal náhodne reštartovať za samozrejmé. Mohol by som pracovať, hrať hry alebo robiť vôbec nič a to by sa znova z akéhokoľvek varovania. Som použil obnovenie CD, ale to sa nedá nič robiť. Mohol by to byť problém hardware? Musel som dať v niektorých nových 1 GB RAM asi 2 týždne, ako to začalo znova. Ak niektorá z vás vie, aký problém sa jedná prosím, pomôž mi. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Overte si, že RAM je riadne usadený. Vyzerá to podozrivé!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC reštartuje na Shutdown ... | CODMW | Operačné systémy Windows | 1 | 5. novembra 2009 11:39 |
| Reštartuje počítač sám o sebe. | andrewanimation | Všeobecné Hardware Chat | 22 | 4.října 2009 08:37 |
| Restartuje, keď cíti, ako je to! | DEREK530D | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 6.září 2009 05:20 |
| Restartuje samo o sebe (raz tak ďaleko) a BSOD | Buchanan | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 2. September 2007 17:35 |
| PC restartuje pri zakladaní obrazovku? | Admaster3000 | Operačné systémy Windows | 11 | 11. apríla 2007 14:51 |
| Thread Tools | |
| |