мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Рандом рестартује (молим помоћ)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Мар 2008, 09:42
Нови члан групе

Default Рандом рестартује (молим помоћ)

Не тако давно мој компјутер почео насумично да поново себе. Сам могао да се ради, за играње игара или ради ништа и да ће поново са ван икаквог упозорења. Користили ми врати ЦД-а али није помогло. Би то могло да буде хардуаре-ски проблем? Имала сам ставио у неки нови 1 ГБ РАМ меморије, око 2 недеље пре него што је почео да поново покренете. Ако неко од вас зна у чему је проблем да ми помогнете. Хвала.
Old 21 јан 2008, 13:08
Донаторска Група

Default Рандом рестартује (молим помоћ)

Проверите да ли је РАМ-а седе правилно. Изгледа сумњиво!

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Рачунар рестартује на схутдоун ... ЦОДМУ Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 5. новембар 2009 11:39
Ра на сопствену. андреуаниматион Генерал Хардуаре Цхат 22 4. Окт 2009 08:37
Поново покренути када се осећа као што је то! ДЕРЕК530Д Генерал Хардуаре Цхат 11 6. Јул 2009 05:20
Рестартује сам од себе (једном до сада) и БСОД Буцханан Генерал Хардуаре Цхат 14 2. Сеп 2007 17:35
ПЦ рестартује ат старт уп сцреен? Адмастер3000 Уиндоус Оператинг Сыстемс 11 11 април 2007 14:51
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц