az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Rastgele yeniden başlatır (lütfen) yardım

Reply

Konu Araçları
Old 21 Ocak 2008, 09:42
Yeni Üye Grubu

Default Rastgele yeniden başlatır (lütfen) yardım

Değil uzun için önce benim bilgisayar rastgele kendine yeniden başlamaya başladı. Ben, oyun oynamak veya hiçbir şey yaptığını ve onunla yeniden istiyorsunuz çalışma olabilir, herhangi bir uyarı dışarı. Ben geri kullanmış CD'ler ama yardımcı değil. Bu bir donanım sorunu olabilir mi? Bazı yeni 1 GB RAM koymak vardı yaklaşık 2 hafta önce yeniden başladı. Sizden sorun bana yardım ne olduğunu biliyorum. Teşekkürler.
Old 21 Ocak 2008, 13:08
Bağış Grubu

Default Rastgele yeniden başlatır (lütfen) yardım

Kontrol edin RAM düzgün oturduğundan. Şüpheli görünüyor!

Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kapatma PC yeniden başlatır ... CODMW Windows İşletim Sistemleri 1 5 Kasım 2009 11:39
Bilgisayarı yeniden başlatır kendi başına. andrewanimation Genel Donanım Sohbet 22 4 Ekim 2009 08:37
Yeniden zaman bu gibi geliyor! DEREK530D Genel Donanım Sohbet 11 6 Eylül 2009 05:20
Kendisi tarafından yeniden başlatır (kez şimdiye kadar) ve BSOD Buchanan Genel Donanım Sohbet 14 2. Eylül 2007 17:35
Ekranı başında bilgisayar yeniden başlatılır? Admaster3000 Windows İşletim Sistemleri 11 11. Nisan 2007 14:51
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından