менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Випадкові Перезавантажуємо (прохання допомогти)

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 січня 2008, 09:42
Нові члени групи

Default Випадкові Перезавантажуємо (прохання допомогти)

Не так давно мій комп'ютер став випадковим перезапустити його собі. Я міг би працювати, грати в ігри або нічого не робити на всіх і було б початися з поза будь-якого попередження. Я використав відновити CD, але це не допомогло. Чи може це бути проблеми з обладнанням? Я поставив у деяких нових 1 Гб оперативної пам'яті близько 2 тижнів до його початку, щоб перезавантажити. Якщо який-небудь з вас знають, у чому проблема будь ласка, допоможіть мені. Спасибо.
Old 21 січня 2008, 13:08
Донор групи

Default Випадкові Перезавантажуємо (прохання допомогти)

Переконайтеся, що оперативної пам'яті встановлено правильно. Виглядає підозріло!

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.