по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Отново случайно Рестартирането

Reply

Нишка Инструменти
Old 19 октомври 2007, 22:43
Номер на групата

Е, за съжаление достатъчно, му се случва на мен отново. Купих си нов PSU мислех, че се дължи на компютъра не получават достатъчно енергия, но сега изглежда, че този не е така.

Той рестартиран около 5 минути преди, когато се опитах да Alt-Tab на Halo: Бойни еволюира.

Сега аз съм най-пълно и външния загуба. Имам добри PSU, истинско копие на Windows XP Professional, всички необходими драйвери, няма вируси, добро RAM .... всичко е как тя трябва да бъде.

Но той все още не работи.

Има ли някой знае какво може да причини това?

Благодаря, от тъжен, тъжен Безсъние.
Old 19 октомври 2007, 23:20
Номер на групата

По дяволите.

Съжаляваме да чуем, че приятелю. Има ли я пускат в пиковите случи? или най-изчезнал? По време на всяка конкретна дейност / заявление пускате?

Всичко в настройките на Power настроено на "изключено" или "никога"?

Ако още не сте го направили, моля премахнете всичко (изключете мощност или физически да премахне), която не е абсолютно необходимо за зареждане.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 19 октомври 2007, 23:29
Номер на групата

Това изглежда да се случва обикновено, когато се извършва на "ново", задачата на някои видове. Не мога да се работи дадена програма, като моята Halo сървър или световна общност Решетка парче на данни (което прави компютъра се пуска по 100% CPU способност) и тя няма да се блокира. То просто се случва обикновено, когато се открие игра, в близост игра, Alt-Tab изложени на игра или започнете някакъв нов процес. Той не изглежда въпросът какво прилагането съм като се използват, но изглежда, че за да стане още по-Halo после всичко останало.

Какво искаш да кажеш с "Power Настройки"?

Аз ще опитам изтегля ми RAM и моят стар-80GB твърд диск, от време на време и да видим дали тя определя нищо.

Ако това не помогне, ще трябва да тичам MemTest86 и някакъв вид твърд диск-диагностичен софтуер през нощта за да се види дали хваща нищо.
Old 20 Октомври, 2007, 03:28
Номер на групата

Breakthrough!

То може да бъде, че промяната на резолюцията е като някакъв ефект върху компютъра, предизвиквайки го да се рестартира. Брат ми е идеята за промяна на всеки един ап за едно решение, и виждам ако то помогна, и то изглежда като че го има!

Може би се дължи на факта, че имам SLI конфигурация, промяна на резолюцията е може би "объркваща" на компютъра, или някои от такова нещо, предизвиквайки го рестартирате.

Казах, как тя обикновено се случи, докато отварянето заявление, затваряне заявление, Alt-Tabbing на работния плот и обратно, или промяна на резолюцията и тя е в тези времена, че резолюцията промени, което се дължи на факта, че решенията между играта и Desktop са различни.

Кой знае защо това се случи, но изглежда, че тя може да бъде фиксиран.
Old 21 октомври 2007, 01:24
Номер на групата

Ами, аз направи пълна система за повторно инсталиране и понижена ми Forceware драйвери за тези, които дойдоха с моята графична карта. Всичко изглежда да вървят добре, след цялото това време ...

Аз ще предоставя друга актуализира, ако нещо се обърка отново.

Благодарение излиза с Алекс за предоставяне на помощ с този проблем.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc