![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No, bohužel dost, jeho děje se mi to znovu. Koupil jsem nový PSU myšlení bylo vzhledem k počítači nedostane dostatek energie, ale teď to vypadá jako když to je v tomto případě nestalo. Je restartovány o 5 minutami, když jsem se snažil Alt-Tab z Halo: Combat Evolved. Teď jsem na úplný a naprostý ztráty. Mám dobré PSU, pravou kopii systému Windows XP Professional, všechny potřebné ovladače, žádné viry, dobré RAM .... vše je jak má být. Ale to stále nefunguje. Ví někdo, co by mohlo být příčinou potíží? Díky, ze smutné, smutné Nespavost. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sakra. ![]() Líto, že kluk. Má to stalo běží na vrchol? nebo při nečinnosti? Při jakékoli konkrétní aktivity / aplikace máte? Vše v Power nastavení na 'z' nebo 'nikdy'? Pokud jste tak ještě neučinili, prosím odebrat vše (odpojení napájení nebo fyzicky odstranit) není absolutně potřeba zavést systém.
|
| |||
| |||
| Zdá se stalo všeobecně, když jsem provést "nové" úkol nějaký. Nemůžu být spuštěn program, jako je moje Halo serveru nebo World Community Grid kus dat (což znamená, že počítač běží na 100% kapacity CPU) a nebude havárie. Obvykle se stává jen když jsem otevřít hru, zavřete hru, Alt-Tab mimo hru, nebo začít nějaký nový proces. Zdá se, že není to věc, co jsem pomocí aplikace, ale zdá se to stalo více Halo pak něco jiného. Co myslíš tím "Power Settings"? I pokusíme vytahování mé paměti a mých starých 80gigabajt hard-disk ve chvíli a podívejte se, jestli to něco řeší. Pokud to nepomůže, budu muset spustit memtest86 a nějaký hard-disk diagnostický software přes noc, aby se zjistilo, zda jej vybere něco nahoru. |
|
| |||
| |||
| Průlom! Je možné, že došlo ke změně usnesení byl s nějaký vliv na počítači, což způsobuje, že se restart. Můj bratr měl myšlenku měnící každý app to jediné řešení, a vyzkoušejte, zda to pomohlo, a vypadá to, jako by to bylo! Možná kvůli tomu, že mám SLI konfiguraci, na změnu usnesení byl možná "matoucí" počítače, nebo některé z takových věcí, což způsobuje, že restart. Řekl jsem, jak to obvykle stalo při otevírání aplikace, zavření aplikace, Alt-Tabbing na plochu a zpět, nebo by došlo ke změně rozlišení a je v těchto okamžicích, že usnesení změny, vzhledem k tomu, že rozlišení mezi herními a ploše jsou různé. Kdo ví, proč se to stane, ale vypadá to, jako by to mohou být stanoveny. |
|
| |||
| |||
| Tak jsem udělal na plný systém re-install a downgrade mého ForceWare ovladače s těmi, které se stalo s mou grafickou kartou. Vše vypadá se nedaří, po celou tu dobu ... I'll poskytne další aktualizace v případě, že se něco pokazí znovu. Díky vyjde na Alex pro poskytování podpory s tímto problémem. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítačové drží na restartování | zkw111 | Obecné Hardware Chat | 0 | 15. červen 2009 09:09 |
| Počítač náhodně restartovat a bsod | wacked2015 | Obecné Hardware Chat | 18 | 19. prosinec 2008 07:51 |
| My pořád restartu PC ... | ESKA | Obecné Hardware Chat | 1 | 4. února 2008 13:46 |
| Comp restartování | Warrenisit | Operační systémy Windows | 25 | 13. ledna 2008 03:08 |
| Slovo udržuje restartování | VJH | Office & Aplikace | 8 | 27. června 2007 05:08 |
| Thread Nástroje | |
| |