![]() |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, δυστυχώς, αρκετά, τους συμβαίνει σε μένα και πάλι. Αγόρασα ένα νέο PSU σκέψης ήταν λόγω του υπολογιστή που δεν λαμβάνουν αρκετή ενέργεια, αλλά τώρα φαίνεται ότι thats δεν ισχύει. Η εκ νέου σε περίπου 5 λεπτά πριν, όταν προσπάθησα να Alt-Tab από το Halo: Combat Evolved. Τώρα είμαι σε μια πλήρη και απόλυτη απώλεια. Έχω ένα καλό PSU, ένα γνήσιο αντίγραφο των Windows XP Professional, όλα τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται, δεν ιούς, καλή μνήμη RAM .... όλα είναι το πώς θα έπρεπε να είναι. Ωστόσο, εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό; Ευχαριστώ, από μια θλιβερή, θλιβερή Αϋπνία. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dammit. ![]() Λυπάμαι που το ακούω φίλε. Έχει συμβεί λειτουργίας σε ώρες αιχμής; ή σε κατάσταση αδράνειας; Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε συγκεκριμένης δραστηριότητας / εφαρμογή σας τρέχει; Τα πάντα στην εξουσία ρυθμίσεις που να «εκτός» ή «ποτέ δεν"; Αν δεν το έχετε ήδη αφαιρέστε τα πάντα (αποσυνδέστε εξουσία ή σωματικά αφαίρεση) δεν κάνετε απολύτως απαραίτητο για την εκκίνηση.
|
| |||
| |||
| Φαίνεται να συμβεί γενικά όταν εκτελεί μια "νέα" αποστολή κάποιου είδους. Μπορώ να εκτελείται ένα πρόγραμμα, όπως μου το Halo server ή ένα κομμάτι της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλέγμα δεδομένων (το οποίο καθιστά τον υπολογιστή τρέχει στο 100% της CPU ικανότητα) και δεν θα συντριβή. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν ανοίγω ένα παιχνίδι, ένα παιχνίδι κοντά, Alt-Tab σε ένα παιχνίδι ή να ξεκινήσετε κάποια νέα διαδικασία. Επίσης, δεν φαίνεται να έχει σημασία ποια είμαι σε εφαρμογή με τη χρήση, αλλά φαίνεται να συμβεί σε πιο Halo τότε τίποτα άλλο. Τι εννοούμε με τον όρο "Power Settings"; Θα προσπαθήσουμε φεύγουν RAM μου και παλιό μου 80GB σκληρό δίσκο σε λίγο και δείτε αν αυτό διορθώνει τίποτα. Αν αυτό δεν πετύχει, εγώ θα πρέπει να τρέχει MemTest86 και κάποια σκληρό δίσκο διαγνωστικό λογισμικό νυκτί να δούμε αν ξεχωρίζει τίποτα πάνω. |
|
| |||
| |||
| Θεαματική! Μπορεί να είναι ότι αλλάζει το ψήφισμα που είχε κάποια επίδραση στον υπολογιστή, η οποία προκαλεί την επανεκκίνηση. Ο αδελφός μου είχε την ιδέα της αλλαγής κάθε app σε ένα ενιαίο ψήφισμα, και βλέπουμε αν βοήθησε? Και μοιάζει σαν να έχει! Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι έχω μια ρύθμιση SLI, η αλλαγή του ψηφίσματος ήταν ίσως "σύγχυση" του υπολογιστή ή κάποιο τέτοιο πράγμα, αυτό που προκαλεί την επανεκκίνηση. Είπα πως συνήθως συμβαίνει, ενώ το άνοιγμα μιας εφαρμογής, το κλείσιμο μιας εφαρμογής, Alt-Tabbing στην επιφάνεια εργασίας και την επιστροφή, ή αλλάζοντας το ψήφισμα, και είναι σε αυτές τις φορές που το ψήφισμα αλλαγές, λόγω του γεγονότος ότι τα ψηφίσματα μεταξύ των παιχνιδιών και επιφάνεια εργασίας είναι διαφορετική. Ποιος ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά φαίνεται σαν να μπορεί να καθοριστεί. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, έχω κάνει μια πλήρη εκ νέου εγκατάσταση του συστήματος, και υποβαθμισμένα Forceware οδηγούς μου με αυτά που μου ήρθε με την κάρτα γραφικών. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, αφού όλο αυτό το διάστημα ... Θα παράσχει άλλη ενημέρωση, αν κάτι πάει στραβά και πάλι. Χάρη σβήσει με τον Alex για την παροχή υποστήριξης με το θέμα αυτό. |