![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa, dosta žalosno, njegove događa mi se opet. Ja kupio novi PSU misleći da je s obzirom na računalo ne prima dovoljno snage, a sada izgleda kao da nije taj slučaj. Ponovo pokrenuti ga oko 5 minuta, kada sam pokušao Alt-Tab iz Halo: Combat evoluirala. Sada sam u kompletnoj i apsolutan gubitak. Imam dobar PSU, autentičnu kopiju sustava Windows XP Professional, sve potrebne drivere, bez virusa, dobar RAM .... sve je kako treba. Ali to još uvijek ne radi. Se bilo tko znati što bi mogao biti uzrok tome? Hvala, od tužno, tužno nesanice. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dammit. ![]() Žao mi je da čujem da fella. Da li to trčanje na vrh? ili u stanju mirovanja? Prilikom bilo koje konkretne aktivnosti / aplikaciju koju koristite? Sve u energetskim postavkama postavljena na 'off' ili 'ne'? Ako već niste uklonite sve (isključiti struju ili fizički ukloni) ne apsolutno potreba za čizma.
|
| |||
| |||
| Čini se da se obično događa kad sam izvršiti "nove" zadatak neke vrste. Ja mogu trčanje plan, kao što je moje Halo posluľitelj ili World Community Grid podaci (što računalo radi na 100% CPU sposobnosti) i on neće srušiti. To se obično događa kad sam tek otvorene igre, u neposrednoj blizini igra, Alt-Tab iz igre ili pokretanje nekih novih procesa. To ne izgleda da obzira što sam aplikaciju koristite, ali Internet činiti se to dogoditi još u Halo onda je nešto drugo. What do you mean by "Power Settings"? Ja ću probati čupanje moj RAM i moj stari 80GB hard drive-u, dok i vidjeti ako je ispravci ništa. Ako se to ne radi, ja ću morati pokretati MemTest86 i nekakav hard-disk dijagnostički softver preko noći kako bi vidjeli ako pijucima ništa gore. |
|
| |||
| |||
| Prodor! On svibanj se da je mijenjanje rezolucije imaju nekakav utjecaj na računalu, uzrokujući Internet to ponovno pokretanje. Moj brat je imao ideju mijenja svakom apartmanu na jednoj rezoluciji, i ako ga vidim pomoglo, i to izgleda kao da ga ima! Možda i zbog činjenice da imam SLi konfiguracija, mijenja se rezolucija je možda "zbunjuju" računalo, ili neku takvu stvar, nanoseći ga ponovo pokrenite. Sam rekao kako to obično se dogodilo dok je program otvaranja, zatvaranja programa, Alt-Tabbing na desktopu i natrag, ili promijenite rezoluciju i to je u tim vremenima da je rezolucija promjene, s obzirom na činjenicu da je odluka između divljači i desktop su različite. Tko zna zašto se to dogodi, ali to izgleda kao da je svibanj biti ispravljene. |
|
| |||
| |||
| Kvalitetno, Ive 'ispunjavanja pun sistem ponovno instalirati, i downgraded moj Forceware drivera za one koji su dolazili sa mojom grafičkom karticom. Sve izgleda da će biti dobro, nakon što sve ovo vrijeme ... Ja ću dati još jedan update, ako nešto pođe krivo opet. Hvala izađe na Alex za pružanje podrške ovom pitanju. |