kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Véletlenszerűen újraindítása Again

Reply

Téma eszközök
Old Október 19 2007, 22:43
Donor Group

Default Véletlenszerűen újraindítása Again

Hát, elég szomorú, hogy történik velem. Vettem egy új PSU gondolkodás volt köszönhető, hogy a számítógép nem kap elég áramot, de most úgy néz ki, hogy amit nem ez a helyzet.

Ez restarted körülbelül 5 perccel ezelőtt, amikor megpróbáltam az Alt-Tab a Halo: Combat Evolved.

Most egy teljes és tökéletes veszteség. Van egy jó PSU, egy valódi másol-ból Windows XP Professional, a szükséges meghajtókat, nem a vírusok, a jó RAM .... mindent, hogy hogyan kell.

De ez még mindig nem működik.

Tudja valaki, mit is okoz ez?

Kösz, egy szomorú, szomorú Álmatlanság.
Old Október 19 2007, 23:20
Donor Group

A fenébe.

Sajnálattal hallottuk, hogy barátom. Does it happen futó csúcs? vagy üresjáratban? Bármely konkrét tevékenység / alkalmazás fut te?

Mindent teljesítménybeállítások beállítása "off" vagy "nem"?

Ha még nem kérjük, távolítsa el mindent (kihúzható teljesítmény vagy fizikailag távolítsa el), akkor nem feltétlenül szükséges elindulni.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Október 19 2007, 23:29
Donor Group

Úgy tűnik, hogy általában történni, ha elvégzi az "új" feladat néhány fajta. Nem fut a program, mint ahogy a Halo-kiszolgáló vagy a világ közösségi Grid darab adat (mely a számítógép üzemel 100%-os CPU-képesség), és nem fog zuhanni. Általában csak akkor történik, ha kinyitom a játékot, közel a játékot, az Alt-Tab a játék kezdete, vagy valamilyen új eljárást. Ebből úgy tűnik, hogy nem számít, milyen alkalmazást használó vagyok, de úgy tűnik, hogy megtörténjen többet Halo akkor bármi más.

Mit jelent ez a "Power Settings"?

Megpróbálom húzza ki a RAM és régi 80GB kemény-hajt egy ideje, és ha azt rögzíti semmit.

Ha ez nem működik, azt kell majd futtatni Memtest86 és valamilyen kemény-hajt diagnosztikai szoftver egynapos hogy ha azt választja ki semmit.
Old Október 20 2007, 03:28
Donor Group

Breakthrough!

Lehet, hogy megváltoztatja az állásfoglalás volt, valamilyen hatása a számítógépre, így azt újra beindítani. A bátyám azt az ötletet, a változó minden egyes app egy egységes állásfoglalást, és látta, hogy ha ez segített, és úgy néz ki, hogy van!

Talán az az oka, hogy van egy SLI konfiguráció, a felbontás megváltoztatása volt talán "zavaros" a számítógép, vagy valami hasonló dolog, ami azt restart.

Azt mondtam, hogy hogyan történt, míg általában egy alkalmazás megnyitása, lezárása egy alkalmazást, az Alt-Tabbing az asztalra, majd vissza, vagy változó a felbontás és ezért ezekben az időkben, hogy az állásfoglalás-változás, az az oka, hogy az állásfoglalások között a játékot, és desktop eltérőek.

Ki tudja, miért történik, de úgy néz ki, mintha azt is meg lehet állapítani.
Old Október 21 2007, 01:24
Donor Group

Nos, csináltam egy teljes rendszert újra telepíteni, és leszállította az én Forceware meghajtók az is, hogy eljött az én grafikus kártya. Minden látszik, hogy jól megy, végül is ebben az időben ...

Majd újabb frissítést, ha valami hiba újra.

Köszi megy el Alex nyújtott támogatást ebben a kérdésben.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A számítógép mindig restarting zkw111 Általános fémáru Chat 0 15. június 2009 09:09
A számítógép véletlenszerűen restarting és BSOD wacked2015 Általános fémáru Chat 18 19. december 2008 07:51
My PC tartja restarting ... ESKA Általános fémáru Chat 1 4. február 2008 13:46
Comp restarting Warrenisit A Windows operációs rendszerek 25 13. január 2008 03:08
Word megtartja restarting VJH Office & Applications 8 27. június 2007 05:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.