![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן, לצערי מספיק, את קורה לי שוב. קניתי חדשה PSU חושב שזה בגלל שהמחשב לא מקבל מספיק כוח, אבל עכשיו זה נראה כאילו thats לא המקרה. זה מחדש לפני בערך 5 דקות, כאשר ניסיתי על Alt-Tab out of Halo: לחימה התפתח. עכשיו אני בבית מלאה ו אובדן גמור. יש לי טוב PSU, עותק מקורי של Windows XP Professional, את כל מנהלי ההתקנים הנדרשים, לא וירוסים, זיכרון RAM טוב .... כל דבר איך זה צריך להיות. אבל זה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה יכול להיות שגורם זה? תודה, מ עצוב, עצוב נדודי שינה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לעזאזל. ![]() מצטער לשמוע את זה בחור. האם זה קורה לפעול בשעה לשיא? או להתבטל? במהלך כל פעילות ספציפית / היישום בו אתה פועל? כל כוח כדי לקבוע את הגדרות 'כבוי' או 'לא'? אם עדיין לא בבקשה להסיר את כל (או להוציא את התקע כוח פיזי הסר) אין צורך לאתחל לחלוטין.
|
| |||
| |||
| זה נראה בדרך כלל קורה כאשר אני מבצע "חדש" יש סוג של משימה. אני יכול להפעיל את תוכנית, כגון שרת או אזור Halo עולם קהילה טבלה פיסת נתונים (מה שהופך את המחשב להפעיל ב 100% יכולת CPU) והיא לא תהיה קריסה. זה קורה בדרך כלל רק כאשר אני פותח את המשחק, משחק סגור, Alt-Tab מתוך משחק או להתחיל איזשהו תהליך חדש. זה לא נראה משנה מה היישום אני משתמש, אבל זה נראה יותר Halo יקרה אז שום דבר אחר. למה אתה מתכוון "הגדרות צריכת חשמל"? אני יהיה ניסיון תלישה שלי הישן שלי זיכרון RAM ו-80GB כונן קשיח כמה זמן ולראות אם זה פותר כל דבר. אם זה לא עובד, אני יהיה להפעיל MemTest86 וכמה קשה-Drive תוכנה לאבחון לילה כדי לראות אם היא בוחרת כלום למעלה. |
|
| |||
| |||
| פריצת דרך! ייתכן כי שינוי ההחלטה היתה שיש איזשהו אפקט על המחשב, וגרם אותה מחדש. אחי היה הרעיון של שינוי בכל אחד App אחת היא פתרון הבעיה, או לראות אם זה עזר, וזה נראה כאילו יש לו! אולי בשל העובדה כי יש לי SLI תצורה, לשנות את ההחלטה היתה אולי "מבלבל" את המחשב, או חלק כזה דבר, זה גרם מחדש. אמרתי לו איך זה קרה בדרך כלל בעת פתיחת יישום, סגירת יישום, Alt-Tabbing על שולחן העבודה בחזרה, או לשנות את ההחלטה והיא הבאים פעמים כי ההחלטה שינויים, בשל העובדה כי החלטות בין המשחק ו שולחנות עבודה שונים. מי יודע מדוע זה קורה, אבל זה נראה כאילו הוא עשוי להיות קבוע. |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני שעשיתם מלא להתקין את המערכת מחדש, ואת מטה אזור Forceware נהגים על אלה שהגיעו עם כרטיס המסך שלי. הכל נראה הולך להיות טוב, אחרי כל הזמן הזה ... אני נספק עוד עדכון אם משהו הולך לא בסדר שוב. תודה יוצא אלכס כדי לספק תמיכה עבור בעיה עם זה. |