mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Atsitiktinai vėl iš naujo paleisti

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 19, 2007, 22:43
Donorų grupės

Default Atsitiktinai vėl iš naujo paleisti

Na, deja, pakanka, jos vyksta pas mane. Aš nusipirkau nauja PSU mąstymo ji buvo, nes kompiuteris negali gauti pakankamai energijos, bet dabar atrodo taip, tarsi thats nėra.

Jis vėl apie 5 minutes, kai aš bandžiau Alt-Tab iš Halo: Combat Evolved.

Dabar aš ne pilnas ir duos nuostolius. Turiu gerą PSU, originalios kopijos Windows XP Professional, visi reikalingi vairuotojai, nėra virusų, geros atminties .... viskas yra, kaip jis turėtų būti.

Tačiau ji vis dar neveikia.

Ar kas nors žino kas galėtų būti, dėl kurių kyla?

Ačiū, iš liūdnas, liūdnas Nemiga.
Old Spalis 19, 2007, 23:20
Donorų grupės

Dammit.

Apgailestaujame, kad Fella. Ar tai įvyktų važiuojant piko? arba neveikimo? Per bet konkreti veikla / application dirbate?

Viskas Maitinimo parametrai nustatyti į "off" arba "niekada"?

Jei dar nesate pašalinkite viską (atjunkite maitinimo arba fiziškai pašalinti) You don't absoliučiai būtina paleisti.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Spalis 19, 2007, 23:29
Donorų grupės

Atrodo, kad tai atsitiktų kai aš paprastai atlieka "naujas" uždavinys kai natūra. Aš galiu būti įdiegta programa, pavyzdžiui, mano Halo serverį arba World Community Grid gabalas duomenų (kurie daro kompiuteris paleidžiamas 100% CPU pajėgumų) ir jis bus mažiau avarijų. Tai paprastai atsitinka, kai tik aš atidarau žaidimo, uždarykite žaidimą, Alt-Tab iš žaidimo arba pradėti kai kurių naujų proceso natūra. Neatrodo, kad nesvarbu koks taikymo Aš naudoju, bet atrodo, kad taip atsitiktų daugiau Halo tada nieko daugiau.

Ką reiškia "Power nustatymai"?

I'll try pasitraukė iš mano RAM ir mano senas 80GB kietajame diske, o ir pamatyti, jei ji nustato nieko.

Jei tai nepadeda, aš turiu paleisti memtest86 ir kai kurie iš kietojo disko diagnostikos įranga naktį, ar jis kirtikliai nieko iki natūra.
Old Spalis 20, 2007, 03:28
Donorų grupės

Proveržis!

Tai gali būti, kad pakeitus rezoliucija buvo tam tikra poveikio natūra kompiuterio, todėl ją paleisti. Mano brolis turėjo keisti kiekvieno APP į vieną rezoliuciją idėja, ir pamatysite, jeigu ji padėjo, ir ji atrodo taip, tarsi ji!

Gal dėl to, kad turiu SLI konfigūracijos, keičiant rezoliucija buvo galbūt "painioja" kompiuterį, arba kai toks dalykas, todėl jis iš naujo.

Pasakiau, kaip tai paprastai vyksta atveria taikymas, taikymo laikotarpio pabaigos, Alt-Tabbing prie darbastalio ir atgal, arba keisti rezoliuciją ir tai ne šie laikai, kad rezoliucija pakeitimus, atsižvelgiant į tai, kad tarp žaidimo ir rezoliucijas Desktop yra skirtingos.

Kas žino, kodėl tai vyksta, bet atrodo taip, tarsi ji gali būti nustatyta.
Old Spalis 21, 2007, 01:24
Donorų grupės

Well, I've done visą sistemą iš naujo įdiegti, ir pažemintas Mano Forceware vairuotojai tie, kurie atėjo su savo video. Visi laukia, kad bus viskas gerai, After all this time ...

I'll suteikti kitą atnaujinti, jei kas nors nepavyksta kartą.

Thanks goes out Alex teikiant bendro pobūdžio paramą sprendžiant šį klausimą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kompiuteris išlaiko apie atnaujinimą zkw111 General Hardware Chat 0 Birželis 15, 2009 09:09
Kompiuteris atsitiktine tvarka iš naujo ir BSOD wacked2015 General Hardware Chat 18 19 gruodis 2008 07:51
Mano PC saugo paleisti ... Eska General Hardware Chat 1 4 vasaris 2008 13:46
KOMP paleisti Warrenisit Windows "operacinės sistemos 25 13 sausis 2008 03:08
Word išlaiko iš naujo VJH Office Suites & Applications 8 Birželis 27, 2007 05:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.