![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Na, deja, pakanka, jos vyksta pas mane. Aš nusipirkau nauja PSU mąstymo ji buvo, nes kompiuteris negali gauti pakankamai energijos, bet dabar atrodo taip, tarsi thats nėra. Jis vėl apie 5 minutes, kai aš bandžiau Alt-Tab iš Halo: Combat Evolved. Dabar aš ne pilnas ir duos nuostolius. Turiu gerą PSU, originalios kopijos Windows XP Professional, visi reikalingi vairuotojai, nėra virusų, geros atminties .... viskas yra, kaip jis turėtų būti. Tačiau ji vis dar neveikia. Ar kas nors žino kas galėtų būti, dėl kurių kyla? Ačiū, iš liūdnas, liūdnas Nemiga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dammit. ![]() Apgailestaujame, kad Fella. Ar tai įvyktų važiuojant piko? arba neveikimo? Per bet konkreti veikla / application dirbate? Viskas Maitinimo parametrai nustatyti į "off" arba "niekada"? Jei dar nesate pašalinkite viską (atjunkite maitinimo arba fiziškai pašalinti) You don't absoliučiai būtina paleisti.
|
| |||
| |||
| Atrodo, kad tai atsitiktų kai aš paprastai atlieka "naujas" uždavinys kai natūra. Aš galiu būti įdiegta programa, pavyzdžiui, mano Halo serverį arba World Community Grid gabalas duomenų (kurie daro kompiuteris paleidžiamas 100% CPU pajėgumų) ir jis bus mažiau avarijų. Tai paprastai atsitinka, kai tik aš atidarau žaidimo, uždarykite žaidimą, Alt-Tab iš žaidimo arba pradėti kai kurių naujų proceso natūra. Neatrodo, kad nesvarbu koks taikymo Aš naudoju, bet atrodo, kad taip atsitiktų daugiau Halo tada nieko daugiau. Ką reiškia "Power nustatymai"? I'll try pasitraukė iš mano RAM ir mano senas 80GB kietajame diske, o ir pamatyti, jei ji nustato nieko. Jei tai nepadeda, aš turiu paleisti memtest86 ir kai kurie iš kietojo disko diagnostikos įranga naktį, ar jis kirtikliai nieko iki natūra. |
|
| |||
| |||
| Proveržis! Tai gali būti, kad pakeitus rezoliucija buvo tam tikra poveikio natūra kompiuterio, todėl ją paleisti. Mano brolis turėjo keisti kiekvieno APP į vieną rezoliuciją idėja, ir pamatysite, jeigu ji padėjo, ir ji atrodo taip, tarsi ji! Gal dėl to, kad turiu SLI konfigūracijos, keičiant rezoliucija buvo galbūt "painioja" kompiuterį, arba kai toks dalykas, todėl jis iš naujo. Pasakiau, kaip tai paprastai vyksta atveria taikymas, taikymo laikotarpio pabaigos, Alt-Tabbing prie darbastalio ir atgal, arba keisti rezoliuciją ir tai ne šie laikai, kad rezoliucija pakeitimus, atsižvelgiant į tai, kad tarp žaidimo ir rezoliucijas Desktop yra skirtingos. Kas žino, kodėl tai vyksta, bet atrodo taip, tarsi ji gali būti nustatyta. |
|
| |||
| |||
| Well, I've done visą sistemą iš naujo įdiegti, ir pažemintas Mano Forceware vairuotojai tie, kurie atėjo su savo video. Visi laukia, kad bus viskas gerai, After all this time ... I'll suteikti kitą atnaujinti, jei kas nors nepavyksta kartą. Thanks goes out Alex teikiant bendro pobūdžio paramą sprendžiant šį klausimą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuteris išlaiko apie atnaujinimą | zkw111 | General Hardware Chat | 0 | Birželis 15, 2009 09:09 |
| Kompiuteris atsitiktine tvarka iš naujo ir BSOD | wacked2015 | General Hardware Chat | 18 | 19 gruodis 2008 07:51 |
| Mano PC saugo paleisti ... | Eska | General Hardware Chat | 1 | 4 vasaris 2008 13:46 |
| KOMP paleisti | Warrenisit | Windows "operacinės sistemos | 25 | 13 sausis 2008 03:08 |
| Word išlaiko iš naujo | VJH | Office Suites & Applications | 8 | Birželis 27, 2007 05:08 |
| Temos įrankiai | |
| |