![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cóż, niestety mało, jego dzieje do mnie ponownie. Kupiłem nowy PSU myślenia było powodu do komputera nie otrzymuje wystarczającej ilości energii, ale teraz wygląda to tak, jakby nie thats sprawy. Należy ponownie około 5 minut temu, kiedy próbował Alt-Tab z Halo: Combat Evolved. Teraz jestem na pełnych i zupełny strat. Mam dobre PSU, oryginalną kopią systemu Windows XP Professional, wszystkie niezbędne sterowniki, bez wirusów, dobre pamięci .... wszystko jest jak należy. Ale to nadal nie działa. Czy ktoś wie co może być przyczyną? Dzięki, ze sad, sad Bezsenność. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dammit. ![]() Przepraszamy, że fella. Czy to miejsce działa na szczyt? lub bezczynności? W żadnych konkretnych działań / wniosku masz uruchomiony? Wszystko w Power ustawione na "off" lub "nie"? Jeśli nie masz jeszcze usuń wszystko (odłączyć zasilanie lub usuń fizycznie) nie ma absolutnie potrzeby uruchamiania.
|
| |||
| |||
| Wydaje się zdarzyć, kiedy generalnie wykonać "nowe" zadanie jakiegoś rodzaju. I może być uruchomiony program, takich jak Halo mojego serwera lub World Community Grid kawałek danych (która sprawia, że komputer uruchomiony w przeliczeniu na 100% możliwości procesora) i nie będzie problemu. Zwykle dzieje się, gdy tylko mogę otworzyć gry, zamknij grę, Alt-Tab z gry lub rozpocząć jakiś nowy proces. Nie wydaje się, że niezależnie od stosowania Używam, ale wydaje się zdarzyć bardziej Halo potem coś innego. Co masz na myśli przez "ustawienia mocy"? I'll try pulling out my RAM i mój stary 80GB twardym dysku na chwilę i sprawdzić, czy to wszystko ustala. Jeśli to nie zadziała, będę musiał uruchomić memtest86 i jakimś twardym dysku diagnostyczne oprogramowania na noc, aby sprawdzić, czy ona wybiera się niczego. |
|
| |||
| |||
| Breakthrough! Może się zdarzyć, że zmiana została mające jakiś wpływ na komputerze, powodując jej restart. Mój brat miał pomysł zmiany każdego app do jednego rozwiązania, a widząc, jeśli się i wygląda tak, jakby to! Być może ze względu na fakt, że mam konfiguracji SLI, zmiany do rezolucji może być "kłopotliwe" komputera, lub coś takiego, co powoduje to restart. Powiedziałem, jak to zwykle miało to miejsce podczas otwierania aplikacji, zamknięcie aplikacji, Alt-Tabbing na pulpit iz powrotem, lub zmiany rozdzielczości i jest w tych czasach, że rozwiązanie zmian, ze względu na fakt, że uchwały między gry i pulpitu są różne. Kto wie, dlaczego to się dzieje, ale wygląda tak, jakby to może być ustalona. |
|
| |||
| |||
| Well, I've done pełnego systemu ponownie zainstalować, a obniżyła moje sterowniki ForceWare dla tych, którzy przybyli z moją kartą graficzną. Wszystko wygląda należy się dobrze, po tym czasie ... I'll przewidują innego aktualizacji jeśli coś pójdzie nie tak znowu. Dzięki wychodzi do Alex na udzielenie wsparcia w tej kwestii. |
![]() |
|
| Zakładki |