![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No, žiaľ dosť, jeho deje sa mi to znova. Kúpil som nový PSU myslenie bolo vzhľadom k počítaču nedostane dostatok energie, ale teraz to vyzerá ako keď to je v tomto prípade nestalo. Je reštartovanie o 5 minútami, keď som sa snažil Alt-Tab z Halo: Combat Evolved. Teď jsem na úplný a naprostý straty. Mám dobré PSU, pravú kópiu systému Windows XP Professional, všetky potrebné ovládače, žiadne vírusy, dobré RAM .... všetko je ako má byť. Ale to stále nefunguje. Vie niekto, čo by mohlo byť príčinou ťažkostí? Vďaka, zo smutné, smutné Nespavosť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sakra. ![]() Ľúto, že kluk. Má to stalo beží na vrchol? alebo pri nečinnosti? Pri akejkoľvek konkrétnej aktivity / aplikácie máte? Všetko v Power nastavenia na 'z' alebo 'nikdy'? Ak ste tak ešte neurobili, prosím odstrániť všetko (odpojenie napájania alebo fyzicky odstrániť) nie je absolútne potrebné zaviesť systém.
|
| |||
| |||
| Zdá sa stalo všeobecne, keď som vykonať "nové" úlohu nejaký. Nemôžem byť spustený program, ako je moje Halo servera alebo World Community Grid kus dát (čo znamená, že počítač beží na 100% kapacity CPU) a nebude havárie. Zvyčajne sa stáva len keď som otvoriť hru, zatvorte hru, Alt-Tab mimo hru, alebo začať nejaký nový proces. Zdá sa, že nie je to vec, čo som pomocou aplikácie, ale zdá sa to stalo viac Halo potom niečo iné. Čo myslíš tým "Power Settings"? I pokúsime vyslobodzovanie mojej pamäte a mojich starých 80gigabajt hard-disk vo chvíli a pozrite sa, či to niečo rieši. Ak to nepomôže, budem musieť spustiť memtest86 a nejaký hard-disk diagnostický softvér cez noc, aby sa zistilo, či ho vyberie niečo hore. |
|
| |||
| |||
| Prielom! Je možné, že došlo k zmene uznesenia bol s nejaký vplyv na počítači, čo spôsobuje, že sa restart. Môj brat mal myšlienku meniace každý app to jediné riešenie, a vyskúšajte, či to pomohlo, a vyzerá to, ako by to bolo! Možno kvôli tomu, že mám SLI konfigurácii, na zmenu uznesenia bol možno "mätúce" počítača, alebo niektoré z týchto vecí, čo spôsobuje, že restart. Povedal som, ako to obvykle stalo pri otváraní aplikácie, zatvorení aplikácie, Alt-Tabbing na plochu a späť, alebo by došlo k zmene rozlíšenia a je v týchto okamihoch, že uznesenie zmeny, vzhľadom k tomu, že rozlíšenie medzi hernými a ploche sú rôzne. Kto vie, prečo sa to stane, ale vyzerá to, ako by to môžu byť stanovené. |
|
| |||
| |||
| Tak som urobil na plný systém re-install a downgrade môjho ForceWare ovládače s tými, ktoré sa stalo s mojou grafickou kartou. Všetko vyzerá sa nedarí, po celú tú dobu ... I'll poskytne ďalšie aktualizácie v prípade, že sa niečo pokazí znova. Vďaka vyjde na Alex pre poskytovanie pomoci s týmto problémom. |