мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Насуми поновним Опет

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. октобар 2007, 22:43
Донаторска Група

Default Насуми поновним Опет

Па, доста жалосно, његове дешава ми се опет. Ја купио нови псу мислећи да је с обзиром на рачунар не прима довољно снаге, а сада изгледа као да није тај случај.

Поново покренути га око 5 минута, када сам покушао Алт-Таб из Хало: Цомбат еволуирала.

Сада сам у комплетној и апсолутан губитак. Имам добар псу, аутентичну копију система Уиндоус КСП Профессионал, све потребне дривер, без вируса, добар РАМ .... све је како треба.

Али то још увек не ради.

Се било ко кноткле шта би могао бити узрок томе?

Хвала, од тужно, тужно несанице.
Old 19. октобар 2007, 23:20
Донаторска Група

Даммит.

Жао ми је да чујем да фелл. Да ли то трчање на врх? или у стању мировања? Приликом било које конкретне активности / апликацију коју користите?

Све у енергетским подешавањима постављена на 'офф' или 'не'?

Ако већ нисте уклоните све (искључити струју или физички уклони) не апсолутно потреба за чизма.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 19. октобар 2007, 23:29
Донаторска Група

Чини се да се обично дешава кад сам извршити "нове" задатак неке врсте. Ја могу трчање план, као што је моје Хало сервер или Уорлд Цоммуниты ГРИД подаци (што рачунар ради на 100% ЦПУ способности) и он неће срушити. То се обично дешава кад сам тек отворене игре, у непосредној близини игра, Алт-Таб из игре или покретање неких нових процеса. То не изгледа да обзира што сам апликацију користите, ипак то чинити се то десити још у Хало онда је нешто друго.

Ухат до ыоу меан бы "Поуер Сеттингс"?

Ја ћу пробати чупање мој РАМ и мој стари 80ГБ хард дриве-у, док и видети ако је исправци ништа.

Ако се то не ради, ја ћу морати да покреће МемТест86 и некакав хард-диск дијагностички софтвер преко ноћи како би видели ако пијући ништа горе.
Old 20. октобар 2007, 03:28
Донаторска Група

Продор!

Он мај се да је мијењање резолуције имају некакав утицај на рачунару, проузрочење то за поновно покретање. Мој брат је имао идеју мења сваком апартману на једној резолуцији, и ако га видим помогло, и то изгледа као да га има!

Можда и због чињенице да имам сли конфигурација, мења се резолуција је можда "збуњује" рачунар, или неку такву ствар, наносећи га поново покрените.

Сам рекао како то обично се догодило док је програм отварања, затварања програма, Алт-Таббинг на десктопу и назад, или промените резолуцију и то је у тим временима да је резолуција промене, с обзиром на чињеницу да је одлука између дивљачи и десктоп су различите.

Ко зна зашто се то догоди, али то изгледа као да је мај бити исправљене.
Old 21. октобар 2007, 01:24
Донаторска Група

Извор, Иве 'испуњавања пун систем поново инсталирати, и доунградед мој Форцеуаре драјвера за оне који су долазили са мојом графичком картицом. Све изгледа да ће бити добро, након што све ово време ...

Ја ћу дати још један упдате, ако нешто пође криво опет.

Хвала изађе на Алекс за пружање подршке овом питању.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цомпутер успомена на поновно покретање зку111 Генерал Хардуаре Цхат 0 15. јуна 2009 09:09
И поново покренете рачунар насумично бсод уацкед2015 Генерал Хардуаре Цхат 18 19 децембар 2008 07:51
Поновно покретање мој ПЦ чува ... Еска Генерал Хардуаре Цхат 1 4 фебруар 2008 13:46
Цомп поновног Уарренисит Уиндоус Оператинг Сыстемс 25 13 јануар 2008 03:08
Уорд задржава поновног ВЈХ Оффице & Апплицатионс 8 27. јуна 2007 05:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц