az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Rasgele Yine yeniden başlatmak

Reply

Konu Araçları
Old 19 Ekim 2007, 22:43
Bağış Grubu

Default Rasgele Yine yeniden başlatmak

Evet, ne yazık ki yeterli, onun bana tekrar oluyor. Ama şimdi görünüyor sanki bir durum değildir şu yeni bir PSU bu bilgisayarın yeterli güç almıyor dolayı olduğunu düşünerek aldım.

Yaklaşık 5 dakika önce, ne zaman Alt çalıştı-Tab Halo çıktı: Combat Evolved yeniden başlatılması.

Şimdi tam ve sapına kadar zararına yaşıyorum. İyi bir PSU, Windows XP Professional tüm gerekli sürücüleri, hayır virüs, iyi RAM .... orijinal bir kopyası var herşey nasıl olması gerektiğidir.

Ama hala çalışmıyor.

Does anyone bu neden olduğunu biliyor musun?

Bir üzüntü, acı Uykusuzluk Teşekkürler.
Old 19 Ekim 2007, 23:20
Bağış Grubu

Kahretsin.

Maalesef bu adam duyar. Mu bu yoğun çalışıyor olur? ya da boş mu? Herhangi bir aktivite sırasında / uygulama çalıştırıyorsunuz?

Güç ayarlarında Herşey kapalı 'veya' ayarlı hiç?

Zaten her şeyi çıkarın değil () size kesinlikle önyükleme için gerek yoktur güç veya fiziksel kaldırmak çıkarın.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 19 Ekim 2007, 23:29
Bağış Grubu

Genellikle zaman bir tür bir "yeni" görevi yapmak olması gibi. Ben Halo sunucu veya verilerin bir dünya Topluluk Izgara taş gibi bir program çalışıyor olabilir (bu bilgisayarda% 100 CPU yeteneği çalışmasını yapar) ve çökme olmaz. Bu genellikle sadece ben, yakın bir oyun, Alt-Tab ile bir oyun ya da yeni sürecin bir çeşit başlangıç oyun açık olur. Ben kullanıyorum ne uygulama meselesi gibi gözüküyor, ama daha sonra başka bir şey Halo daha fazla olması gibi.

Ne Güç Ayarlar "" tarafından anlama geliyor?

Ben RAM dışarı çekerek ve eski 80GB sabit deneyin size sürücü bir süre ve bu düzeltmeleri bir şey görüyorum.

Bu işe yaramazsa, I ve sert bir yukarı bir şey alır görmek için tanı yazılım gecede sürücüsü bir çeşit MemTest86 çalıştırmak gerekir.
Old 20 Ekim 2007, 03:28
Bağış Grubu

Cephe!

Bu çözünürlük değişen bilgisayarda, bu yeniden başlatmak için neden etkili bir tür olmamdı olabilir. Kardeşim, tek bir çözüm için her uygulaması değişen fikri vardı ve görmek eğer bu yardım; ve sanki o var görünüyor!

Belki de ben, çözünürlük için değişen bir SLI yapılandırma var belki "" bilgisayar, ya da kafa karıştırıcı bir şey, öyle yeniden neden olabilir.

Ben ise, bir uygulama, Alt-masaüstü ve arka ya da çözünürlüğü değiştirmek için Tabbing kapanış bir uygulama açılış ve bu zaman nasıl genelde oldu dedi çözünürlüğü değişiklikler, gerçeği nedeniyle bu oyun arasındaki çözünürlükler masaüstü farklıdır.

Kim neden bu olur bilir, ama sanki bu sabit olabilir görünüyor.
Old 21 Ekim 2007, 01:24
Bağış Grubu

Ben, tam bir sistemi yeniden yüklemek yaptık ve bu benim grafik kartı ile birlikte olanlar için Forceware sürücüleri indirgenmiştir. Tüm görünüyor iyi olacak tüm bu zaman sonra ...

Başka bir güncelleştirme varsa bir sorun yine gidiyor sağlayacağız.

Teşekkürler Alex To bu konuda destek vermek için de geçerli.
Reply

Register

Bookmarks