![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну, на жаль, недостатньо, свою відбувається зі мною знову. Я купив новий БП думаючи, що це з-за комп'ютера не отримує достатньо енергії, але тепер вона виглядає, як ніби Thats не той випадок. Він перезапуску близько 5 хвилин тому, коли я спробував Alt-Tab з Halo: Combat Evolved. Тепер я в повній і абсолютної втрати. У мене є хороший БП, справжньої копії Windows XP Professional, всі необхідні драйвери, ніяких вірусів, хорошої пам'яті .... все так і має бути. Але вона все одно не працює. Хто-небудь знає, що може бути причиною цього? Спасибі, з сумно, сумно Безсоння. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dammit. ![]() Шкода, що хлопець. Лі це відбудеться працює в години пік? або на холостому ходу? Під час будь-якого конкретного виду діяльності / програми ви використовуєте? Все в настройках Power значення "Off" або "ніколи"? Якщо ви ще не видаліть усі (відключіть влади або фізично видалити) ви не абсолютно необхідно для завантаження.
|
| |||
| |||
| Здається, в цілому сталося, коли я виконаю "завдання нової" какой-то. Я можу бути запущені програми, такі, як моя Halo сервер або World Community Grid частина даних (яка дозволяє комп'ютеру працювати на 100% ресурсів процесора можливість), і він не впаде. Зазвичай це відбувається тільки коли я відкриваю гру, закрийте гру, Alt-Tab з гри або почати якийсь новий процес. Це не здається, що питання застосування я використовую, але, здається, відбудеться більш Halo то нічого іншого. Що ви маєте на увазі під "Power Settings"? Я постараюся потягнувши моїй пам'яті і мого старого 80GB жорсткого диска в той час і подивитися, якщо він визначає все. Якщо це не допоможе, доведеться запускати MemTest86 і якийсь жорсткий диск діагностичного програмного забезпечення ніч, щоб побачити, якщо він вибирає або вгору. |
|
| |||
| |||
| Прорив! Цілком можливо, що зміни дозволу робить якийсь вплив на комп'ютер, змушуючи його перезапуск. Мій брат ідею зміни кожен App до однієї резолюції, і бачачи, якщо вона допомогла, і він виглядає, як ніби вона є! Може бути, з-за того, що я конфігурації SLI, переходячи до резолюції може бути, "плутанина" комп'ютер, або деякі такі речі, змушуючи її перезапуск. Я сказав, як це звичайно відбувається при відкритті додатків, закриття програм, Alt + Tab на робочий стіл і назад, або зміни дозволу, і саме на цей час, що в резолюції зміни, у зв'язку з тим, що резолюції між грою і Шпалери на робочий різні. Хто знає, чому це відбувається, але це виглядає, як ніби вона може бути виправлена. |
|
| |||
| |||
| Ну, я зробив повну повторну установку системи, а також знизило мою ForceWare Drivers на ті, що прийшли з моєю відеокартою. Все виглядає, йшло добре, після всього цього часу ... Я наведу іншого оновлення, якщо щось піде не так знову. Завдяки виходить Алексу за надання підтримки в цьому питанні. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні тримає на перезапуск | zkw111 | Генеральний обладнання чат | 0 | 15 червня 2009 09:09 |
| Комп'ютер випадковим перезапуском і BSOD | wacked2015 | Генеральний обладнання чат | 18 | 19 грудня 2008 07:51 |
| Мій комп'ютер підтримує перезапуск ... | Eska | Генеральний обладнання чат | 1 | 4 лютого 2008 13:46 |
| Comp перезапуск | Warrenisit | Операційні системи Windows | 25 | 13 січня 2008 03:08 |
| Word зберігає перезапуск | VJH | Office Suites & Застосування | 8 | 27 червня 2007 05:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |