![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имах компютър построена преди около 6 месеца се състои от: 1 гиг овен Един AMD Athlon64 X2 4000 + един nvidea 8500 GT графична карта с 256MB на борда cashe,,, И всеки път, когато се опитват да играят или заселници възхода на една средновековна империя или тотална война на компютъра ще тичам глоба за половин час след това изведнъж на графика ще заключа след това на монитора ще се изключи със съобщение "никакъв сигнал", но звуците и др от играта все още се играе всички помогне на хората? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| отидете на NVIDIA сайта и инсталирате най-новите драйвери Най-доброто място да започнете
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Съставено, че, както и най-новите актуализации за игрите .... Все още няма късмет |
|
| |||
| |||
| просто чувство, но сте почистват вашия компютър напоследък, ABIT на сгъстен въздух, за да се отърве от зайчета, може да се прегряване опитвам привлекателен на разстояние от случая и са друг панаирджийска на играта, да има малко въздух в само една мисъл
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| си го направи, тъй като тя е съвсем нова. както и аз правя запази Comp сравнително чисти този как аз взривиха последния ми една върху отопление с прах. мястото, където сме го купи от каза, че просто е необходимо най-новите драйвери, но ми каза, че hasn `T помогна. И всички те се опитват да правя сега ми продаде повече твърд фаянс. Аз съм се чудех дали може би различна графична карта, може да се отговори posibly един от по-новите nvidea серия 8 такива? |
|
| |||
| |||
| Yeh аз не знам какво друго да предложат ID лично поиска от човек за обмен на картата си, казва Прецакани Бих казал, че преувеличават го прави по време на работния плот, както и ![]() Знам, че не си най-добрия съвет в света, но ако си бил построен за теб тогава човек трябва да даде всичко на сок и т.н. се нуждае от Имам 8600GT, тя ще ви служи добре, добра карта!
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Другото нещо, някой питаше за е PSU, си имам 500 вата захранване работи в това, че трябва да се осигури достатъчно сок? или трябва да се клас? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преместена да железария. Причината за това се случва е така, защото на картата, Иън. Общо война е много интензивно GPU. Тази карта не може да го рана. Просто. Останалата част от спецификацията е добре, въпреки че може да искате да мисля за 2GB RAM, ако това е създадена игри. В PSU е добре от гледна точка на мощност. Вижте други конци, както и по отношение на нова карта, тъй като съм отговорил в там.
|
| |||
| |||
| Благодаря ви много добри господине, аз бях планирал да имат друг концерт на овен забито в кога аз сортирани защо можех `T играеш играта. И съжалявам за стартиране в тук, но аз бях сигурен "сякаш това е конфликт софтуер или хардуер, или какво. |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли. И не е проблем.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблеми с графични карти - PC игрите се срива, когато | dwightrocks | Графика на карти & Монитори | 2 | 24 май 2009 г. 13:14 |
| Интернет Наистина неприятно ми! | KanoakaVirus | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 8 Март 2009 12:51 |
| Отворете с - досадно | Spunked | Windows операционни системи | 11 | 30ти септември 2008 00:02 |
| Досадно клавиатури! | KanoakaVirus | Общи Софтуер Чат | 3 | 8 юни 2008 04:15 |
| Мога ли да се отървете от досадните предупреждения | brad3314 | Windows операционни системи | 7 | 10 Март 2008 10:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |